Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alexandra kommenterar stora sexskandalen

06 nov, 2017, 13:30 
Ellen Myrgård Lindén
Deltog i paneldiskussioner vid Indiana University.
Annons

Grevinnan Alexandra har blivit alltmer öppen med sina åsikter sedan hon och prins Joachim valde att gå skilda vägar för tolv år sedan. Hon är inte en del av det danska kungahuset längre och kan därför vara mer frispråkig. För några veckor sedan flyttade Alexandra till USA och häromdagen medverkade hon vid en föreläsning på Indiana University. En föreläsning som bland annat tog om den senaste tidens Weinstein-skandal. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Skandalen tog sin början när flera kända kvinnor började anklaga hollywoodproducenten Harvey Weinstein för sexuella övergrepp.

– Varför har ingen sagt till förut? Det är också intressant att man, via sociala medier, kan sätta press på dem som tiger. Sociala medier visar att det finns en tsunami av människor som befunnit sig i samma situation, sa grevinnan under föreläsningens paneldiskussioner.

Foto: IBL

 

Annons