Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grevinnan Alexandra: "Det är Martin som håller mig ung!"

06 mar, 2009, 16:56 
Agneta Nisbeth
Grevinnan Alexandra älskar sitt nya liv. Att kärleken är 14 år yngre är bara ett plus. "Martin håller mig ung!" utropar hon.
Annons

I en öppenhjärtig intervju med det trendiga danska modemagasinet Costume berättar grevinnan Alexandra, 44, om sitt nya fartfyllda liv med sin nya man, fotografen Martin Jorgensen, 30. Hon är överlycklig över att hon efter skilsmässan från prins Joachim åter igen hittat kärleken. Och att Martin Jorgensen är 14 år yngre än henne själv är inget hinder – tvärtom! Alexandra berättar att Martin håller henne ung och att hon knappt minns hur gammal hon är.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Man är bara så gammal som man känner sig, säger Alexandra bestämt.

Vill gärna ha fler barn

Och visst ser grevinnan lyckligare och fräschare ut än på länge, hon är stilsäker vacker och trendig. Och valet att medverka i Costume, det hippa modemagasinet som lockar till sig trendmänniskor över hela Europa, är ett medvetet val. Hon må vara 44 år men hon känner sig Alexandra och Felix på väg till maskeradlika ung som sin make. I intervjun berättar Alexandra att hon i början funderade en del över åldersskillnaden men att hon nu knappt tänker på den alls.

– Åldern har aldrig varit viktig för Martin, slår hon fast.

Och trots att hon är 44 år fyllda, ser hon inget hinder i att en dag utöka familjen. Visst hoppas hon på barn tillsammans med sin nya älskling.

– Barn kommer när de kommer, säger Alexandra.

 

Av Johanna Fredriksson

Foto: All Over Press

Annons