Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grevinnan Alexandra: Kärleken går igenom faser

08 dec, 2009, 09:03 
Agneta Nisbeth
Annons
Grevinnan Alexandra med maken Martin Jörgensen.
Grevinnan Alexandra med maken Martin Jörgensen.

Grevinnan Alexandra berättar öppenhjärtigt om sitt liv i en ny dansk intervju. Hon menar att hon inte ångrar något och absolut inte skulle göra om något heller.

Grevinnan och exprinsessan Alexandra, 45, öppnar sig i en nygjord intervju för danska Billed-Bladet, Hon avslöjar bland annat att hon inte ångrar något i sitt liv, tar saker som de kommer och är mycket bra på att leva i nuet.

“Jag har världens bästa barn”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Alexandra berättar bland annat att hon inte ångrar något i sitt omvälvande liv, som gått från en anonym tillvaro i Hong Kong till ett liv som först prinsessa, sedan grevinna, i ett helt nytt land.

– Jag är riktigt glad för mitt liv. Jag har en härlig man och jag har världens bästa barn. Så som barnen är – balanserade och glada – så måste vi ha gjort något rätt i vår uppfostran, säger Alexandra. Jag har alltid sagt att när domedagen kommer så ska jag kunna säga till mig själv att jag har levt det liv jag velat. Jag vill också kunna säga att de saker jag varit otillfreds med, de har jag ändrat på. Och saker jag varit riktigt glad för har jag understrukit. Och så har det varit.

Kärleken går igenom faser

Om kärleken till sin man Martin Jörgensen, och hur den har utvecklats sen den första förälskelsen lagt sig säger hon:

– Livet går igenom faser och det gör kärleken också. Man bygger på det man har och utvecklar saker och ting därifrån.

Några fler syskon till prins Nikolai och prins Felix är dock inte inplanerat:

– Jag är ju 45 så jag tror inte naturen vill vara med mer.

Hon berättar också att hon tycker mycket om att sjunga.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures

Annons