Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grevinnan Alexandra: "Mitt liv är inte en dans på rosor"

15 jun, 2019, 17:00 
Agneta Nisbeth
Alexandra
Just nu tar grevinnan Alexandra det bara lugnt och vilar upp sig efter den senaste chocken. Hennes pojkvän visade ju sig vara en skurk! Hon berättar mer i en intervju.
Annons

Det kan inte vara lätt för grevinnan Alexandra just nu. För en tid sedan tvingades hon bryta upp från sin senaste pojkvän Tony sedan det visat sig att han var kriminell. Åter igen har hon alltså hamnat på tidningarnas löpsedlar.

Alexandra kom i alla fall till exmaken prins Joachims stora födelsedagsfirande häromveckan och fotograferna fick nya bilder på henne.

– Det är ingen dans på rosor just nu. Men det går framåt, säger Alexandra till den danska tidningen Se & Hør.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
grevinnan Alexandra

I samma tidning, under evenemanget Parkinson Unity Walk, säger grevinnan också att livet ibland ger henne ömsom ledsamheter ömsom glädje.

Kärleksaffären ledde till rubriker

Den senaste tiden har ju hennes kärleksaffärer fått stora rubriker i pressen, först skilsmässa från Martin Jørgensen som visade ha utnyttjat grevinnans generositet till maximum för att inte tala om att han hade en affär med Eva Harlou bakom Alexandras rygg.

Felix Nikolai med syskon Margrethe

Allt detta har också gjort att Alexandras bägge söner med prins Joachim, prins Nikolai och prins Felix, inte längre vill ha någon som helst kontakt med sin “styvpappa”.

Annons

Sedan hittade hon kärleken i den tuffe Tony som nu hjälpte henne att flytta in den nya villan i Charlottenlund. Den forne polisen agerade då som projektledare för hela flytten och kärlek uppstod efter ett tag.

Men tryggheten hos Tony var bara en chimär. Karln visade sig vara en kriminell bedragare och Alexandra klippte genast kontakten med honom.

– Det var det enda jag kunde göra när jag fick reda på hela situationen bakom, säger grevinnan till tidningen.

grevinnan Alexandra

Letar Alexandra efter en ny man?

Från Köpenhamn berättas det nu att Alexandra åter kan ses ute i stadens nattliv, ett tecken på att hon är ute på banan igen. Kanske försöker hon hitta en ny man igen?

– Det är en bra fråga. Men jag tror inte man kan styra sitt liv på det sättet. Saker händer när det händer. Men jag ser livet an, förklarar Alexandra till tidningen.

Hon säger sedan:

– Man har ett liv och måste få det bästa ut av det. När man har hjärtesorg så hjälper det att göra saker tillsammans med andra.

Foto: TT

Annons