Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grevinnans ex-man tagen för rattfylla

18 apr, 2016, 15:06 
Agneta Nisbeth
Grevinnan Alexandras ex-make har åkt dit misstänkt för rattfylla. "Jag är mycket ledsen" säger han till dansk media.
Annons
Ste-GrevinnanAlexandra

Grevinnan Alexandras ex-make Martin Jörgensen har åkt dit för rattfylla, skriver danska BT.dk. I mars i år blev han stoppad av polisen nära sitt hem på Islands Brygge i centrala Köpenhamn. Polisen stoppade bilen för en rutinkontroll men när man bad Martin Jörgensen blåsa i alkomätaren gav den utslag på 0,5 promille. Martin Jörgensen fördes då till polisstationen på Halmtorvet där man tog blodprov, skriver BT.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I ett uttalande till Her&Nu säger Martin Jörgensen att han är ledsen.

“Jag är otroligt besviken på mig själv och över att jag sårat människor omkring mig. Jag har försatt dem i en förfärlig situation och det är inte rättvist att andra blir indragna i det” säger han.

Martin-Jorgensen-ste

Martin Jörgensen och prinsessan Alexandra var gifta i åtta år och på ytan såg de ut att leva i ett lyckligt äktenskap. Men i september förra året meddelade Alexandra, som sedan skilsmässan från Joachim haft titeln grevinna, att hon och Martin separerade eftersom de inte längre hade samma värderingar. Sedan dess har danskarna fått vänja sig vid att se Martin Jörgensens namn i braskande rubriker. Kort efter separationen sågs han på stan med sin nya flamma, tv-kvinnan Eva Harlou, och det är en romans som orsakat mycket uppståndelse.

Alexandra har börjat skapa ett nytt liv på egna ben och hon sålde alldeles nyligen den lyxvilla som hon bodde i tillsammans med Martin Jörgensen under deras äktenskap.

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures.

Annons