Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gstaad är kungligheternas vinterparadis

13 jan, 2015, 08:09 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
pavlos-gstaad

Det kryllar av jetset och kungligheter i Gstaad vintertid – här kan ni se vilka som brukar besöka vinter-oasen i alperna.

Det blir inte mer exklusivt än Gstaad i Schweiz när det gäller skidåkning. Här får man förstklassig vistelse åkning samtidigt som allt runt om kring ger dig en oförglömlig upplevelse. Här är nämligen “tätt” på kungligheter.

Gstaad-palace

Det mest berömda hotellet i Gstaad är utan tvekan Gstaad Palace. Hotellet byggdes redan 1913 och har sedan dess blivit symbolen för skidorten. Om man vill bo lite mer exklusivt och unna sig något extra skall man bo här. Man får alla bekvämligheter man kan önska sig.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
tatiana-gstaad-ste

Här finns en fantastisk restaurang samt en stor och berömd Spa-anläggning. Dit brukar prins Nikolaos av exkungahuset Grekland och hans Tatiana åka.

Eget chalet

Man kan också göra som prins Vittorio Emanuele av Savojen (prinsen av Neapel) och Marina Doria som har ett eget chalet i Gstaad.

vittoria

Kronprins Pavlos av exkungahuset Grekland i Gstaad med sin hustru Marie Chantal.

Annons
MC-Gstaad

Prins Nikolaos storebror, (kronprins Pavlos) älskar skidåkning lika mycket som hans sportiga fru, Marie Chantal.

grace

Monacos furstefamilj syns ofta i Gstaad, som är lite av deras andra hem. Här ser ni en bild från förr på fursteparet Grace och Rainier med dotter Stéphanie.

albert

Furst Albert i liften.

Annons
charlene-ste

Furstinnan Charlene i kälkbacken – snart tar hon säkert med sina små tvillingar på en åktur.

kyrka-gstaad-andrea-casiraghi

Prinsessan Carolines äldste son, Andrea Casiraghi, gifte sig för andra gången (med samma brud – en kyrklig vigsel efter den borgerliga).

tatiana-ao

Tatiana Santo Domingo bar en klänning från Valentino och var en snöprinsessa i vackra Gstaad. Kyrkan i Rougemont var fint pyntad med blommor. I början av februari firar Andrea och Tatiana bröllopsdag i Gstaad. Läs mer om bröllopet här>>

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

 

Annons