Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Guillaume och Stéphanie såg på fyrverkerier och firades av folket

21 okt, 2012, 09:35 
Agneta Nisbeth
Annons

De nygifta tu tog sig ut på stan igen på lördagskvällen då det var dags att fira vigseln med fyrverkerier och ett flertal olika konserter.

Annons

Arvstorhertig Guillaume och hans nyblivna hustru prinsessan Stéphanie av Luxemburg – klädd i en benvit dräkt – firades åter av folket under lördagskvällen.

Fyrverkerier

Och folket fick denna kväll också lite “tack tillbaka”, genom ett flertal konserter med bland andra Selah Sue och gruppen Funky P, samt ett spektakulärt fyrverkeri som sågs över hela staden.

Populärt par

Ni ser den nyblivna prinsessan och hennes make vandra runt på stan här på bilden, till allas stora jubel. Det råder ingen tvekan om att de är ett populärt par i det lilla landet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Paret visade sin kärlek genom att kyssas och kramas.

Annons

En nybliven prinsessa vinkar till folket.

Av Liv Sander och Helena Lindstam

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons