Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gulliga detaljen i bilden på Victoria och Estelle – alla ser samma sak!

14 jul, 2022, 10:00 
AvSimon Holm Stålhand

De matchade under Solliden sessions!

Annons
Victorias fina stund med Estelle – ögonblicket fångas på film!Brand logo
Victorias fina stund med Estelle – ögonblicket fångas på film!

Under onsdagens Solliden sessions så var det glada miner hos kungafamiljen. Jill Johnson bjöd på en äkta country-show vilket publiken minst sagt uppskattade!

Det var inte bara glada miner, det var också snygga outfits!

Kronprinsessan Victoria är känd för sin fina stil och strålade verkligen när hon tog plats för att se countrydrottningen Jill Johnson sjunga.

Kvällen till ära har hon tagit på sig en sommarklänning från By Malina. Och många känner säkert igen klänningen, det är nämligen en liknande modell som den hon bar på Victoriadagen 2020 – fast den här gången i ljusblå färg.

Victorias gulliga detalj under Victoriadagen 2022!

Flera gånger har Victoria hyllats för att hon återanvänder kläder och många har velat efterlikna hennes stil – vilket inte är så konstigt när man klär sig så snyggt som Victoria!

Sådan mamma sådan dotter är ett uttryck som verkligen går att applicera på Victoria och dottern, prinsessan Estelle.

Annons

För under Solliden sessions så kunde det tränade ögat notera att Victoria och Estelle valde att matcha skor! De valde den klassiska skon, Stan Smith av märket Adidas.

Stan Smith är en ikonisk sko som har varit populär i över 50 år! Den stilrena skon finns i olika färgkombinationer men frågan är om inte den som Victoria och Estelle använde är den vanligaste, nämligen den helvita.

Stan Smith kostar 1199 kronor på Adidas officiella hemsida, men skon går att hitta för under tusenlappen vilket gör den väldigt prisvärd med tanke på att skon är snygg till det mesta, både klänning, långbyxor och kortbyxor!

Annons