Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gulliga detaljen i nya bilden på prins Julian, 3 – familjemyset i Villa Solbacken!

26 mar, 2024, 13:30 
Louise Wibergh Lenti
Stort grattis till lillprins Julian som fyller 3 år idag!
Annons
Prins Julian Herbert Folke: här är sanningen bakom namnen!Brand logo
Prins Julian Herbert Folke: här är sanningen bakom namnen!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det prins Julians 3-årsdag!

Detta firas såklart med hela familjen ute på Villa Solbacken.

Charmprinsen Julian

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har en fantastisk tradition när deras älskade småprinsar fyller år. De delar en nytagen bild på sitt gemensamma Instagrankonto och en liten beskrivning om lillprinsen i fråga.

Idag är det minstingen Julians tur då han redan fyller 3 år! Han har tidigare beskrivits som ljuvlig och har utöver det gett flera prov på att det finns en hel del bus i honom.

Vid flera tillfällen har charmtrollet Julian stulit showen, senast vid drottning Silvias 80-årsfirande då han hittade en partytuta som blev bästisen för dagen.

Prins Julian, Silvia 80 år 2023
Inget party utan tuta om Julian får bestämma!Instagram / Kungahuset

Under förmiddagen kom så årets födelsedagsbild – se så gullig han är lillprinsen! "Idag firar vi 3 år med dig älskade Julian❤️🎈" skriver Sofia och Carl Philip.

Julians familjemys

Årets födelsedagsbild vittnar om en mysig dag för prinsfamiljen.

I fönstret står det nya tulpaner som stäcker sig mot vårljuset. På bordet står en stor härlig påsktårta framför en finklädd Julian som är redo att blåsa ut sitt födelsedagsljus.

Annons

I den kungliga kalendern ekar det tomt på uppdrag för både Sofia och Carl Philip den här veckan vilket betyder att familjen kan påbörja sitt påskmys redan nu. Vilken lyx! Påsken är ju en av de högtider som uppskattas lite extra av många. Ljuset återvänder efter den långa mörka vintern och det finns inte samma schemamässiga traditioner som vid andra högtider.

Julian har med andra ord en riktig pangvecka framför sig! Idag vankas det födelsedag där han får mysa med mamma, pappa och brorsorna Alexander och Gabriel. Till helgen blir det sen påskfirande där han kan vänta sig mer kvalitetstid med familjen, pyssel och ett och annat påskägg.

Grattis igen säger vi till lillprinsen!

Foto: TT

Annons