Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gustaf och Nathalie flyttar till barnvänlig villa

03 okt, 2009, 15:03 
Kronprinsessan Victorias och Daniels Westlings förlovning blev en propplösare. Nu finns inget som stoppar utan det är fritt fram för släktingarna att göra samma sak. Prinsessan Christinas och Tord Magnusons äldste son, Gustaf Magnuson, står näst i tur att bekräfta sin kärlek till två år äldre flickvännen Nathalie Ellis.
Annons

 

– Vi är inte förlovade än…säger han hemlighetsfullt till Svensk Damtidning.

Gustaf Magnuson berättar också att han och Nathalie lämnar våningen i Hovstallet för att flytta till mer barnvänliga breddgrader, till en villa på kungliga Djurgården.

Det faluröda huset står nu färdigt efter ett nödvändig skönhetslyft. Med natur, frisk luft och en härlig trädgård att vistas i, blir deras nya hem idealisk för en växande familj.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi flyttar snart. Det ska bli kul, säger Gustaf Magnuson.

Lika gammal som Daniel Westling

Nathalie Ellis föddes en dag före Daniel Westling – den 14 september 1973. Hon hann fira sin 36-årsdag i våningen i Hovstallet, där nu Victor Magnuson, 29, flyttar in. Gustafs lillebror får sannolikt sällskap i tv-soffan av sin flickvän Frida Bergvall. De träffades för ett och ett halvt år och är ett väl etablerat par.

Trevliga grannar får de också. Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström, prinsessan Désirées yngsta barn Héléne Silfverschiöld och drottning Silvias brorson Patrick Sommerlath bor alla i Hovstallet.

Foto: TT

Annons