Händelsen med prins George som alla pratar om – bryter mot kungliga regeln

21 sep, 2022, 12:09 
Prins George och prinsessan Charlotte

Nu tar prins George hela internet med storm!

Annons
Absurda ryktena om Meghan – mitt under landssorgen
Absurda ryktena om Meghan – mitt under landssorgen

Drottning Elizabeths begravning var den största och dyraste i Storbritanniens historia. Drygt 2000 begravningsgäster hade bjudits in för att ta ett sista farväl.

Statschefer, presidenter och kungligheter tog plats i Westminster Abbey under begravningsceremonin. Stämningen var tung, men respektfull, och värdig en drottning som suttit 70 år på tronen!

Det blev även väldigt känslosamt för prins George och prinsessan Charlotte. Inför ceremonin stod det tillsammans med resten av kungafamiljen och väntade på att Elizabeths kista skulle passera.

Prinsessan Charlotte och prins George
Prinsessan Charlotte och prins George stod och väntade på att drottning Elizabeths kista skulle passera.

Bilderna på George välter internet

Men det är inte alltid lätt att hålla reda på att kungliga regler och förpliktelser. Då är det bra att ha en lillasyster! Det blev George varse när Charlotte böjde sig fram och viskade i hans höra:

Annons

– Man ska komma ihåg att buga sig när kistan kommer, säger hon i ett klipp som nu tagit hela internet med storm.

Charlottes viktiga stöd

Och George lyssnade på Charlottes råd. När kistan passerade kunde man se hur han bugade med resten av kungafamiljen.

Det är inte första gången som Charlotte hjälper sina bröder. Redan i juni, när drottning Elizabeth firade sitt 70-årsjubileum, stod hon och prins George och deras lillebror, fyraårige prins Louis, på balkongen på Buckingham Palace.

När nationalsången började spelas kunde man se hur prins George la sin hand på balkongen och böjde sig lite lätt fram. Då bad lillasystern honom att stå upprätt och rättade till en ihopsjunken prins.

Foto: TT

Annons