Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Händelsen mellan Madeleine och Chris uppmärksammas – sprids i utlandet

15 maj, 2024, 12:00 
Uppgifterna om prinsessan Madeleine och Chris O'Neill sprids utomlands.
Annons
Grattis, prinsessan Madeleine – här är ditt liv i bilder!Brand logo
Grattis, prinsessan Madeleine – här är ditt liv i bilder!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills dagar i Florida börjar lida mot sitt slut. Förhoppningen är att de ska vara på plats i Sverige i sommar och då även anpassa sig till sitt nya svenska liv.

Då är även tanken att barnen, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne kommer att börja i svensk skola, bekräftar hovet för Svensk Dam.

– Prinsessan Madeleine med familj är på väg att flytta hem, de kommer senare i sommar, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar hem till Sverige inom kort.Pontus Höök / TT

Chris och Madeleines situation sprids i utlandet

Madeleines och Chris situation har även fått uppmärksamhet i utlandet. Danska Billed-Bladet har förtjänstfullt rapporterat om Svensk Dams avslöjande och skriver i en artikel:

”Det betyder också att det nu finns en plan för prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adriennes skolgång. De tre barnen börjar med största sannolikhet en svensk skola i höst”.

”Enligt Margareta Thorgren är inte alla datum helt fastställda ännu, men det helt säkert att prinsessan Madeleine snart kommer att bo i sitt hemland igen”.

Annons

Sköt upp flytten

Hovets besked är så klart väldigt glädjande. Tanken var ju att Madeleine med familj skulle vara på plats i Sverige redan förra året, men flytten tvingades då skjutas upp på grund av en rad omständigheter.

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort, sa Margareta Thorgren till Expressen.

Nu håller vi tummarna för att det inte blir några hinder på vägen och att Madeleine och Chris kommer befinna sig i Sverige när det är dags för att välkomna sommaren!

Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne
Snart välkomnar vi prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne till Sverige!Anders Wiklund/TT

Foto: TT

Annons