Händelsen som krossar prinsessan Madeleines dröm

bakslaget för prinsessan madeleine

Det råder en stor osäkerhet kring prinsessan Madeleines framtid. I nuläget vet ingen när hon får flyga hem till Sverige nästa gång.

Prinsessan Madeleine befinner sig i en speciell situation. Hon är fast i Florida, en delstat som har varit extremt hårt drabbad av coronaviruset, utan att veta hur framtiden ser ut.

Som det ser ut just nu får hon inte ta med sig barnen och flyga hem till Sverige. Amerikanska myndigheter avråder nämligen sina invånare från alla icke-nödvändiga resor utomlands. Dessutom får hon ingen barnomsorg eftersom alla skolor och förskolor är stängda.

Madeleine saknar sin bästis

Och nu när sommaren står för dörren, och de där härliga familjeveckorna på Solliden lockar, är ett förstås extra tufft att inte få resa hem. Men det är inte bara sina familjemedlemmar som prinsessan längtar efter i den här svåra tiden.

Hon befinner sig också långt borta från sin bästa vän, Lousie “Lussan” Thott. De har varit som ler och långhalm sedan skoltiden och när Lussan fick barn, i slutet av förra året, var det självklart för henn att göra prinsessan till gudmor – erfar Svensk Damtidning.

lussan madeleine

Prinsessan Madeleine saknar sin bästa vän.

Lussan och Gustav Thotts son har fått namnet Alexis och Madeleine hade förstås sett fram emot att umgås med sin bästa väninna under den första bebistiden. Hon är ju själv trebarnsmamma och hade säkert kunnat bjuda på flera goda råd om livet som mamma. Dessutom vill hon att Leonore, Nicolas och Adrienne ska få en bra relation med den lille pojken.

Foto: TT