Häpnadsväckande nya bilden på George – så lik sin far!

George är så lik sin far!

Brittiska folket häpnar över den nya bilden på prins George, som fyller sju år i veckan.

Slå på ljud

Prins George fyller sju år i dag! Tänk hur tiden går. Lillkillen som förmodligen kommer bli kung av Storbritannien en dag har blivit stor.

Och som så ofta när det vankas födelsedagsfirande bjuder hovet på en ny bild. Porträttet på George, som laddats upp på Twitter och Instagram, visar lillprinsen på glatt humör med ett stort leende. Håret är kammat och prinsen har på sig en olivgrön pikétröja med en kompass på bröstet.

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Många har påpekat hur lik George är sin far vid samma ålder.

“Han är en kopia av sin far”, skriver en person via Twitter.

“Han är en fullständigt perfekt mix av sin mamma och pappa”, skriver en annan.

Prins William fotograferad vid sju års ålder, bredvid sin bror Harry, 1989.

William och Kates kärlekssaga

Det är härligt att se Williams familjeliv blomstra. Han och Kate Middleton har i höst varit tillsammans i tio år – åtminstone är det då tio år sedan som vi i allmänheten fick reda på kärleksaffären i samband med parets förlovning.

När William gjorde den första intervjun efter att förlovningen blivit officiell hösten 2010, berättade han att han hade planerat att fria ett tag och hade därför burit med sig sin mammas förlovningsring i sin ryggsäck tre veckor innan själva frieriet ägde rum.

Den 29 april 2011 ringde bröllopsklockorna för William och Kate. De träffades redan 2001, men innan de till sist förlovade sig hade paret gjort slut och Kate jagades konstant av paparazzis. Men det var det värt för paret fick ju varandra till slut!

Foto: TT