Här anländer kungafamiljen till Polar – se bilderna!

Då var det dags. Kungafamiljen anlände som vanligt sist till Polar music prize, vi har samlat de första bilderna.

En maffig drottning Silvia och stilig kung Carl Gustaf, Polarprisgalans kanske mest erfarna gäster klev ut ur sin bil och skyddades snabbt från regnet innan Silvia fick sin vackra bukett i händerna. Drottningen bar en vackert mönstrad klänning med ett vackert fall, så snygg!

Det är åter igen dags för Polar, och kungaparet har gjort detta många gånger förr! Men paret uppskattar galan varje år. En gala som i år prisar artisterna Grandmaster Flash, Anne-Sophie Mutter samt projektet Playing for Change.

En som inte är riktig är lika rutinerad som vårt kungapar är prinsessan Sofia. Detta är endast hennes tredje Polarprisgala, men precis som alltid verkar hon ta allt med ett självklart lugn. Detta år hade hon valt en rödblommig klänning och i håret satt ett vackert blomsterdiadem skapat av rosor, något som är otroligt hett och rätt just nu. Hon dök självklart upp tillsammans med prins Carl Philip, och paret var precis lika gulliga mot varandra som vanligt.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på den rosa mattan.

prinsessan sofias klänning från dolce gabbana

Victoria hyllades genast

Mest uppståndelse fick dock kronprinsessan Victoria, precis som vanligt. Och vem kan klandra de tillresta besökarna och fansen? I verkligheten, på andra sidan kameran, är kronprinsessan bara så härlig. Hennes naturliga charm skulle kunna omvandla de flesta till monarkifantaster!

Kronprinsessan, som vid tillfällen som dessa alltid väljer att lyfta svensk design, hade valt att klä sig i en magiskt vacker och otroligt rosa bakelse. Hon tar alltid ut svängarna lite extra under Polar, och så även i år! Det var helt enkelt svårt att slita blickarna från hennes styling-val. I öronen hängde dessutom ett par matchande rosa hängen.

kronprinsessan victorias klänning polarpriset

Men även prinsessan Christina var självklart på plats, tillsammans med maken Tord Magnuson.

Carl Philips vän Danny på scenen

I detta nu drar 2019 års upplaga av Polar igång. I år kommer gästerna och de kungliga medlemmarna att bland annat få se Danny Saucedo på scenen, en artist som nyligen var privat gäst på prins Carl Philips 40-årsmaskerad. Men det finns fler kungliga kopplingar. I år sköter nämligen prinsessvännen Lovisa de Geer bevakningen bakom scenen.

Detta är Polar music prize

Polar Music Prize, Polar, Polarpriset. Kärt barn har många namn och galan instiftades år 1989 av Stig ”Stikkan” Anderson, som bland annat var textförfattare samt manager för ABBA. Polar Music Prize belönar pristagare för att fira musik i alla dess former. Tidigare vinnare är exempelvis Bruce Springsteen, Björk och B.B. King.

Foto TT