Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Här anländer Madeleine till festen i en makalös lyxklänning – galna prislappen!

15 sep, 2023, 18:32 

Prinsessan Madeleine gjorde storslagen succé i sin nya klänning!

Annons

Att kungligheter har en tendens att dyka upp i ofattbara kreationer och smycken är ingen hemlighet. Men frågan är om det finns någon som gör det lika självklart som prinsessan Madeleine.

Gästerna anländer till stora middagsfesten på slottet – prinsessan Christina strålar!Brand logo
Gästerna anländer till stora middagsfesten på slottet – prinsessan Christina strålar!

Ja, hon har helt enkelt en vana att ständigt dyka upp i klänningar som andas glamour. Därför blir man alltid annat än förvånad när hon gör det igen, i samband med kungens jubileumsbankett i Rikssalen på Stockholms slott.

Den här gången föll valet på en silverfärgad paljettklänning med capé. Återigen blev den riktig fullträff och Madeleine såg, som så många gånger förut, till att lysa upp hela rummet!

Annons
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine bar en silverfärgad paljettklänning med capé.
Annons

Så mycket kostar Madeleines klänning

Men för att klä sig som Madeleine måste man hosta upp en hel del pengar. Klänningen är ingen billig historia och kostar närmare 50 000 kronor, enligt kungliga modesajten UFO no more.

Klänningen är designade av den brittiska designer Jenny Packham. Att det är just en brittisk designer är föga förvånande, då Madeleine många gånger väljer brittiska designers, till skillnad från Victoria som nästan uteslutande bär svenska designers plagg.

Madeleine kompletterade outfiten med att bära sitt privata diadem. Diademet, som hon ärvt av sin mamma, har hon burit vid flera tillfällen och tycks vara en favorit.

Foto: TT

Annons