Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är bilderna Madeleine inte vill se – nu är det ett faktum

07 maj, 2024, 05:00 
Bilderna prinsessan Madeleine inte vill se når henne nu i Florida – långt från kungliga livet i Sverige.
Annons
Estelle & Oscar smygstartar danska firandet – se filmen!Brand logo
Estelle & Oscar smygstartar danska firandet – se filmen!

Prinsessan Madeleine med familj har sedan flera år befunnit sig långt från Sverige. I Florida där de bor är det cirka 800 mil från resten av kungafamiljen – och dagar som dessa blir det garanterat extra påtagligt.

För nu måste hon på håll följa det festliga besöket som äger rum på hemmaplan. Kung Frederik och drottning Mary är på plats för sitt allra första statsbesök som kungapar, vilket innebär att i stora delar av den svenska kungafamiljen är samlad

Annons

Under måndagen drog det efterlängtade statsbesöket igång och innehåller bland annat en galamiddag – en middag som Madeleine tyvärr missar då hon är kvar i den delstat hon inom kort tänkt lämna.

Drottning Mary, kung Frederik, kungen och drottning Silvia
Kung Frederik och drottning Mary är i Sverige för ett två dagar långt statsbesök.SplashNews.com

Bilden Madeleine inte vill se

För så är det: senare i år kommer Madeleine med familj ha flyttat till Sverige, installerat sig i sin nya bostad och börjat leva ett liv nära resten av kungafamiljen.

Då blir det också bra mycket enklare för Florida-prinsessan att vara med på festligheter som statsbesök, något som vi inte blivit bortskämda med de senaste åren.

Annons

Inne på kungliga slottet dokumenterades en bild från besöket, där kungen, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia var på plats för att välkomna det danska kungaparet.

Hovets svar om Madeleines flytt

Att se hela familjen uppradad på en bild påminner Madeleine om att hon inte är på plats i Sverige, något som ju till en början var tänkt när hon och Chris O'Neill ifjol meddelade att de hade planer på att flytta hem.

Annons

Det beslutet fick som bekant skjutas upp med ett år. Hovet har ännu inte meddelat när flyttlasset till Sverige går, men har bekräftat för Svensk Damtidning att den kommer äga rum i år. ¨

– Planen ligger kvar att paret och barnen flyttar hem till Sverige under 2024, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar hem till Sverige 2024 – men när det blir har hovet ännu inte kommunicerat.Pontus Höök / TT

Foto: TT/Instagram

Annons