Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är blommorna som Madeleine har valt till Adriennes dop

08 jun, 2018, 11:46 
https://image.svenskdam.se/image-5470975?imageId=5470975&width=1320&height=689
Annie-Li Eriksson
I dag döps prinsessan Adrienne i Drottningholms slottskyrka och ljusrosa verkar vara temat för dagen. Både gästerna och blommorna går i den underbara färgen!
Annons

Gästerna har börjat anlända till slottskyrkan som i dag är dekorerad i olika sommarblommor: pion, luktärt, hortensia, lejongap och ek. Man kan även urskilja en liten mariaklocka i blomsterarrangemanget som hovflorsiten Claes Carlssons står bakom.

Prinsessan Adriennes dop.

Luktärt och mariaklocka har använts under tidigare högtidliga ceremonier, bland annat under kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop. När prinsessan Estelle döptes smyckades slottet i vitt och ljusgrönt men i dag är det puderrosa som gäller!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Utanför växer det paradisblomma, begonia, rosenskära och gräs.

Foto: TT och Erika Gerdemark

Annons