Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är Charles skämt som får Lionel Richie att kikna av skratt

22 mar, 2019, 10:00 
Margareta
En prins. En legendarisk artist. Och en drömsk resa i Karibien. Vi har full koll på alla härliga händelser under Charles och Camillas pågående resa!
Annons

Det har planterats träd och hälsats på barn. Kransar har lagts för att hedra stupade soldater och kändisar har samlats till middagsbjudningar.

 Prins Charles fick planera ett träd på Saint Vincent och Grenadinerna.
Vilken klassiker! Prins Charles fick planera ett träd på Saint Vincent och Grenadinerna.

Det kan låta som att den Karibien-resa som Charles och Camilla just nu genomför inte sticker ut över huvud taget. Men allt som detta brittiska prinspar rör vid blir till en bomb av härlighet. Det skrattas och skämtas, de skapar en stämning få andra kungligheter lyckas med under sina besök.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men det skämt som fått störst uppmärksamhet hittills under resan var det som prins Charles levererade när han talade med legenden Lionel Richie.

Annons
Prins Charles och Lionel Richie.
Prins Charles och Lionel Richie.

Artisten Lionel har precis blivit utvald som global ambassadör för prins Charles stiftelse. På grund av detta var han på plats under en mottagning, där han och prinsen tog sig tid att tala lite snabbt under de gungande palmbladen.

Lionel är mest känd för sin låt Hello, där han i sången frågar sig om det är honom man letar efter. Och prins Charles kunde inte hålla sig från att skämta om låten som blivit kultförklarad.

Under ett annars lite stelt samtal sa prinsen plötsligt “Jag antar att det var dig vi letade efter”, och syftade på Lionels nya roll i stiftelsen och på artistens klassiska låt. Lionel förstod direkt, började superskratta och utbrast: “sa ni just vad jag tror ni sa?” samtidigt som männen fortsatte skratta gott.

Annons
Hertiginnan Camilla med Lionel Richie och Tom Jones.
Hertiginnan Camilla med Lionel Richie och Tom Jones.

Men även Camilla fick chansen att socialisera med Lionel Richie samt Tom Jones, som även han fanns på plats under en middag hos premiärministern under prinsparets besök på Barbados.

Besöker 10 öar

Denna karibien-resa har bara startat och är otroligt späckad. Paret ska bocka av 50 (!) uppdrag på tio olika öar, inklusive ett historiskt besök på Kuba. Resan startade redan den 17 mars i St. Lucia och kommer att avslutas den 29 mars.

Prins Charles fick chansen att hålla i fåglar under sitt besök på botaniska trädgården i Saint Vincent och Grenadinerna.
Prins Charles fick chansen att hålla i fåglar under sitt besök på botaniska trädgården i Saint Vincent och Grenadinerna.
 Camilla fick svälja ner ett glas rum med passionsfruktsmak
Att dricka lokala drycker ingår under dessa resor. Camilla fick svälja ner ett glas rum med passionsfruktsmak – låter ju riktigt smarrigt!
Annons
Planet prins Charles och Camilla reser med är gigantiskt!
Planet prins Charles och Camilla reser med är gigantiskt om man jämför med det svenska regeringsplanet!
Prins Charles - alltid lika nära till skratt!
Prins Charles – alltid lika nära till skratt!
Annons

Foto TT

Läs mer

Har du aldrig hört prins Charles tala? Titta här!

Annons