Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är de kungliga barnen som är kusligt lika sina föräldrar!

29 jul, 2023, 19:00 
Felicia Plåt
Kronprinsessfamiljen
Victoria och Estelle är riktigt lika. Foto: TT

Äpplet faller inte långt från trädet!

Annons

Under åren har våra kungafamiljer bara växt sig större och större och vi har fått flera små prinsar och prinsessor i de olika kungafamiljerna. Något som inte går att missa är att flera av barnen är kusligt lika sina föräldrar. Här har vi listat flera kungligheter som har är läskigt lika sina föräldrar eller far och morföräldrar.

Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!Brand logo
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!

Prins William och prins George

Listan startar starkt med prins William och hans son prins George. De både ska en dag bli kungar över Storbritannien, och ser man på bilder från William som barn går det knappt att se skillnad på honom och sonen.

Annons
George och William
George och William. Foto: TT

Chris och Nicolas

Prinsessan Madeleines make Chris O´Neill och deras son Nicolas är också väldigt lika. Man ser verkligen att Nicolas kommer växa upp och bli en lite mini-Chris.

Chris och Nicolas
Chris och Nicolas. Foto: TT

Prinsessan Sofia och prins Gabriel

Trots att Carl Philip har fått tre söner med sin älskade Sofia så är det Sofias gener som tar över. Prinsessan Sofia och sonen prins Gabriel är läskigt lika! Kolla bara på bilden!

Annons
Sofia och Gabriel
Sofia och Gabriel.

Drottning Elizabeth och prinsessan Anne

Går vi tillbaka till det brittiska kungahuset finns det ännu ett par som man ser är mor och dotter. Vi pratar såklart om drottning Elizabeth och hennes dotter prinsessan Anne.

Elizabeth och Anne
Elizabeth och Anne

Kung Carl Gustaf och prins Carl Philip

Några som knappt går att se skillnad på är vår egen kung Carl Gustaf och prins Carl Philip. Lika stiliga båda två! De har ju till och mer liknande namn.

Annons
Carl Philip och Carl Gustaf
Carl Philip och Carl Gustaf. Foto: TT

Drottning Sonja och prinsessan Ingrid-Alexandra

I Norge har vi en farmor och barnbarn som är läskigt lika. Nämligen prinsessan Ingrid-Alexandra och hennes farmor drottning Sonja.

Sonja och Ingrid-Alexandra
Sonja och Ingrid-Alexandra. Foto: TT

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle

Sist men inte minst är kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle. Här ser man att Victoria verkligen har fått en liten mini-me.

Annons
Annons