Här är de kungliga kusinerna som är med vid dopet

Två kusiner och en storebror står med på gästlistan.

Dopdags! Under fredagsmorgonen publicerade hovet den gästlista som gäller vid dagens prinsdop. Den berättar att storebror Alexander kommer att vara med i kyrkan tillsammans med prinsessan Estelle och prins Oscar. Madeleines barn, Leonore och Nicolas, står dock inte med på listan. Men vi hoppas förstås att de små Londonborna dyker upp ändå! En av höjdpunkterna under ett sådant här högtidstillfälle är ju att få se de kungliga kusinerna interagera med varandra.

– När det handlar om officiella sammanhang och de små kungabarnen så är det alltid beroende på dagsform, säger hovets informationschef Margareta Thorgren när vi frågar om prinsessan Madeleines barn.

Läs också:

Gästlistan avslöjar! De får komma på Gabriels dop
Två av kungens systrar närvarar vid Gabriels dop

Foto: IBL

 

ANNONS

Utvalda favoriter i Svensk Damtidnings shop!

Låga priser – snabba leveranser – fri retur


Guldpläterat armband Bisou, finns i barn- och vuxenstorlek
Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin!

Detta vackra armband från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och gavs också till henne som gåva på födelsedagen. Armbandet finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter. Armbandet är guldpläterat och har fem berlocker. Symbolerna som pryder armbandet är; måne, fyrklöver, krona, hjärta och stjärna. Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.


Gå till shoppen

Kunglig kalender 2018
2018 – ännu ett kungligt år med guldkant!

Svensk Damtidnings kungliga kalender bjuder på härliga bilder från den svenska kungafamiljens vardag och fest. Ge dig själv en gåva – eller köp kalendern till någon du tycker om. Den går inte att köpa i butik!


Gå till shoppen

Ljuslykta i mässing Miccis House
Denna underbart söta krona fungerar lika bra som ljuslykta som kruka och förgyller vilket dukat bord eller fönsterbräde som helst. Perfekt för exempelvis mindre blommor eller blockljus samt värmeljus. Den är gjord helt i solid mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gå till shoppen

Undertallrik guldfärgad 2-pack
Är du trött på dina gamla flottiga tabletter och drömmer om något mer flärdfullt till dukningarna i jul och nyår? Då har vi de perfekta undertallrikarna till dig! Och när du inte använder dom som tabletter så fungerar de lika bra som fina uppläggningsfat till frukt eller varför inte som ljusfat?

Dessa vackra guldfärgade undertallrikar är en stilfull prydnad på det dukade bordet och gör middagen till en mycket trevlig tillställning! Duka fint med de festliga kuverttallrikarna under dina vanliga mattallrikar.


Gå till shoppen