Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är de kungliga kusinerna som är med vid dopet

01 dec, 2017, 09:00 
Ellen Myrgård Lindén
Två kusiner och en storebror står med på gästlistan.
Annons

Dopdags! Under fredagsmorgonen publicerade hovet den gästlista som gäller vid dagens prinsdop. Den berättar att storebror Alexander kommer att vara med i kyrkan tillsammans med prinsessan Estelle och prins Oscar. Madeleines barn, Leonore och Nicolas, står dock inte med på listan. Men vi hoppas förstås att de små Londonborna dyker upp ändå! En av höjdpunkterna under ett sådant här högtidstillfälle är ju att få se de kungliga kusinerna interagera med varandra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– När det handlar om officiella sammanhang och de små kungabarnen så är det alltid beroende på dagsform, säger hovets informationschef Margareta Thorgren när vi frågar om prinsessan Madeleines barn.

Läs också:

Foto: IBL

 

Annons