Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är fina dopbilden!

28 apr, 2016, 12:30 
Det har varit härlig dopyra i storhertigdömet Luxemburg och furstliga Lichtenstien. Storhertig Henris systerson Imre och hans amerikanska hustru Kathleen har lagt upp fina-fina bilder på döttrarna.
Annons
dop-fb

Ärkehertiginnan Kathleen och ärkehertig Imre har låtit döpa sin andra dotter, Magdalena, som föddes 24 februari i år. Hon har redan fått en tjusig titel: Ärkehertiginnan Magdalena av Österrike.

baby

Titta vilken söt bild som mamma postade på Facebook – babyn är nyfödd och får en puss av storasyster Maria Stella, som är tre år.

Annons
Baby-Magdalena

Släkten samlades såklart när det var dopdags.

Liechtenstein

Imres föräldrar, ärkehertig Carl Christian von Habsburg och prinsessan Astrid Luxemburg sägs vara så glada över att familjen utökats ännu en gång.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Princess-astrid

Eftersom Imres mor, prinsessan Astrid, är syster med storhertig Henri av Luxemburg och kusin med exkung Albert av Belgien kan ni ju förstå att den kungliga släkten är mycket stor. Imre är också nära släkt med furst Hans Adam av Liechtenstein.

Imre

Av Åsa Bönnelyche

Foto: FB, Stella

 

 

 

Annons