Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemlig gästlista till dopet - men snart får vi veta...

09 okt, 2015, 15:09 
Annons
madeleine-leonore-chris-hovet

När prins Nicolas döps får vi se en rad gäster, som vi säkerligen känner igen från prinsessan Leonores dop.

Gästlistan har varit hemlig och hovet släpper den först på morgonen före dopet. Ulrika Näsholm, informationssekreterare vid hovet säger:

– Vi kommer att ge ut gästlistan på söndag.

Vilka kommer?

Precis som vid prinsessan Leonores dop kommer Chris mor, Eva O’Neill, och systrarna. Prins Carl Philip kommer att vara extra nervös. Den här gången har han ju Sofia med i kyrkan som kan stötta honom.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
carl-philip-sofia-tt

Carl Philip blir ju gudfar till lille Nicolas – vilken ära! Han har ju i och för sig redan övat ordentligt. Prinsen är ju som bekant gudfar till prinsessan Estelle.

Annons

Exet kommer inte

Prinsens exflickvän, Emma Pernald och maken Tomas Jonson bjudna till Leonores dop, men valde att i sista stund hoppa av.

Emma-pernald-1

Emma uppgav då att det var på grund av “sjukdom”. Inte heller kommer Emma till väninnan Madeleines stora dag då prinsen döps.

dop

Vattnet som ska användas kommer från Öland och kungafamiljens älskade Sollidens slottsområde. Så har skett sedan kronprinsessan Victorias dop 1977.

Foto: Stella Pictures, IBL, AOP

 

 

 

 

 

Annons