Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är kungligheterna som är kopior av sina mödrar

09 jan, 2017, 11:19 
AvJohanna Lejon
Mamma upp i dagen!
Annons

Vilka kungliga kopior!

Mamma upp i dagen.

Döttrar liknar sina pappor, och söner sina mammor brukar det ju heta. Men det stämmer inte alltid. En snabbtitt på våra kungliga mödrar och deras kvinnliga avkommor visar en fascinerande likhet. Här är prinsessorna som är mamma upp i dagen!

Anne-Elizabeth
Hästbitna hundvänner. Så kan man sammanfatta drottning Elizabeth och dottern prinsessan Anne. Med förenade intressen under bar himmel, båda gillar att vara utomhus, har konversationen ofta kretsat kring ridsport och långpromenader. Till det yttre finns också många gemensamma nämnare. Annes näsa är ju mamma drottningens helt klart!

Caroline-Charlotte
Medan mormor Grace var svalt blond med ett flickaktigt, sött ansikte har hennes båda döttrar, Caroline och Stéphanie, fått det mörka håret och ansiktsdragen från furst Rainiers sida. Däremot är prinsessan Carolines äldsta dotter, Charlotte Casiraghi, en minikopia av sin mor. De fylliga läpparna, det bruna håret, de smala ögonen och den långsmala figuren är på pricken lika.

Fergie-Bea
Medan storasyster Beatrice fick mamma Fergies eldröda hårman och spralliga sätt, ärvde prinsessan Eugenie anletsdragen och figuren. Ingen älskar sina döttrar så högt som prins Andrews exfru. Hon bär till och med omkring på dem. Hennes handväska har en bild på Bea och Eugenie!

Kate-Carol
Det råder ingen osäkerhet om att Kate är dotter till Carole Middleton. De står varandra mycket nära och det sägs att Kates mamma deltar aktivt i prins Georges och prinsessan Charlottes fostran, något som drottning Elizabeth har tudelade åsikter om. De här bilderna talar sitt tydliga språk – se så lika de är! Det varma leendet med en bländande vit tandrad ser trevligt ut både på prinsessan Catherine och mamma Carole.
Annons
Maxima
Temperamentet är detsamma, sägs det. Dessutom är mellandottern Alexia mammas flicka med långt, rödblont hår, fräknar på näsan, härligt leende och stora bruna ögon.

Av: Åsa Bönnelyche.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons