Här är kungligheterna som kommer bjuda oss på bröllop framöver

Nu är det inte många kvar som kan ställa till med ståtliga bröllop, vi har kartlagt de kungliga singlarna som återstår, så passa på om du har planer på att gifta in dig i något kungahus.

I maj gifter sig prins Harry och Meghan Markle, och till hösten är det dags för ett nytt kungligt bröllop, då mellan prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank.

Men alla kungligheter har inte skaffat sig ring på fingret. Här är några av de kungligheter som fortfarande är lediga för äktenskap, en del har aldrig varit gifta tidigare – för andra kan det vara dags för bröllop nummer två eller tre.

Prinsessan Beatrice

Prinsessan Beatrice

Prins Andrews andra dotter, prinsessan Beatrice, var tidigare tillsammans med Dave Clark i tio år. Det sägs att Beatrice krävde en ring och bröllop … Dave har nu en ny fästmö i Lynn Anderson. Prinsessan är fortfarande singel, även om hon nu ses ute med en ny man vid sin sida.

Prinsessan Märtha Louise

Prinsessan Märtha Louise

Prinsessan Märtha Louise och hennes make Ari Behn separerade 2016. Ari har redan hittat en ny kärlek, men för prinsessan verkar det inte vara fullt lika lätt. Hon skrev själv om sin situation på Instagram:

Jag: Till jul önskar jag mig en enhörning.

Tomten: Var lite realistisk  … Jag: Okej, då vill jag ha en pojkvän.

Tomten: Vilken färg var det du ville ha på din enhörning?

Prinsessan Stéphanie av Monaco

Prinsessan Stéphanie av Monaco

Stéphanie har visserligen sagt att hon inte längtar efter en ny man i sitt liv, hon har det bra som singel. Och så har hon ju sina tre barn – sonen Louis ska dessutom gifta sig inom kort – och olika välgörenhetsstiftelser som hon arbetar med. Men man ska aldrig säga aldrig när det gäller denna tidigare så vilda prinsessa som varit gift flera gånger.

Prinsessan Elena  av Spanien

Prinsessan Elena av Spanien

Prinsessan Elena av Spanien är ytterligare en av de skilda prinsessorna i Europa som ännu inte hittat en ny partner i livet. Infanta Elena var tidigare gift med Jaime de Marichalar och de fick två barn tillsammans.

Läs mer: Då kommer vi att få se drottning Silvia igen!

Prinsessan  Alexandra och  prins Sébastien  av Luxemburg

Prinsessan Alexandra och prins Sébastien av Luxemburg

Prinsessan Alexandra och prins Sébastien av Luxemburg. Från storhertigfamiljen i Luxemburg kommer dessa bägge singlar, syskonen prin- sessan Alexandra och prins Sébastien som är yngsta barn till storhertigparet Henri och Maria Teresa.

Prins Andrew

Prins Andrew

Prins Andrew. Kanske finns det bara en kvinna som kan få prinsen att gifta sig igen och det skulle väl då vara hans goda vän, exhustrun Sarah ”Fergie” Ferguson. Hon skriver själv på Instagram att han är den vackraste i världen och själv verkar Andrew gilla att ha henne nära. De semestrar fortfarande ihop, men singel är han trots allt.

Prinsessan Maria Laura av Belgien

Prinsessan Maria Laura av Belgien

29 år har hon blivit, prinsessan Maria Laura av Belgien. Föräld rarna prins Lorenz och prinsessan Astrid, har sammanlagt fem barn, även prins Joachim, 26, och Luisa Maria, 22, (lillasyster Laetitia är bara 14 år) är singlar, men ännu lite för unga för att gifta sig.

Läs mer: Charles handling som visar att Camilla får titeln drottning

Prinsessan  Olympia av Grekland

Prinsessan Olympia av Grekland

Prinsessan Olympia är dotter till prinsessan Marie-Chantal och kronprins Pavlos av Grekland. Hon har pluggat både fotografi och mode, är dessutom ofta ute i jetsetvärlden men har ännu inte hittat den rätte.

Prinsessan Theodora  & prins Philippos av Grekland.

Prinsessan Theodora & prins Philippos av Grekland.

Prinsessan Theodora & prins Philippos av Grekland. Här har vi prinsessan Anne-Maries två fina barn som ännu inte har gift sig. Den söta prinsessan Theodora av Grekland, 34, syster till bland annat prins Philippos, 31, har satsat på en skådespelarkarriär. Bland annat har vi sett henne i såpan Glamour. Prins Philippos är också singel.

Kronprins Hussein av Jordanien

Kronprins Hussein av Jordanien

Kronprins Hussein av Jordanien. Drottning Ranias och kung Abdullah av Jordaniens äldste son Hussein, 23, är en riktig snygging. En dag tar han väl över Jordanien som landets kung, men än så länge har han mest pluggat historia i USA och fått en gedigen militär utbildning. Han har också talat under World Economic Forum.

Läs mer: Meghan Markle har övat på att bli kidnappad – utbildad av militär

Lite unga än men snart så  …

Prins Nikolai.

Prins Nikolai.

Prins Nikolai. Prins Joachims äldste son prins Nikolai, som fyller 19 år i höst, har nog några år på sig att hitta en partner, men vi kan bara gissa att många danska flickor redan har spanat in den snygge prinsen som också jobbar som modell i London.

Marius Borg

Marius Borg

Marius Borg. I Norge har vi ju kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg som blivit 21, visserligen är han inte prins men det blir säkert ett bröllop fyllt av kungligheter den dag han gifter sig.