Här är kungligheterna som snart säger "ja"

24 nov, 2018, 08:11 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Madeleine och Chris kysser varandra
IBL Sweden
De kungliga bröllopen och dopen har duggat tätt. Vi har sett det ena vackra brudparet efter det andra gifta sig under pompa och ståt. Och som tur är står det flera på tur. Här är prinsarna och prinsessorna som snart bokar kyrkan!
Annons

Vill ni se fler sagolika kungliga brudpar som vandrar altargången fram? Då behöver ni inte vänta förgäves. Vi kan nämligen se fram emot en hel del innerliga kärlekslöften och kyssar på kyrktrappan. För trots att många av våra unga, blåblodiga har hittat sin livskamrat och bjudit på storstilade vigslar med oförglömliga klänningar och partyn, så finns det en handfull kvar som står på tur.

Prinsessan Madeliene och Chris O'Neill gifter sig
IBL Sweden

Det finns möjligheter till en rad tjusiga ceremonier att bevittna. Om allt vill sig väl blir det ett sagolikt bröllop när Charlotte Casiraghi gifter sig med sin fästman, filmproducenten Dimitri Rassam. Paret var på väg att gifta sig i sommar, men sköt upp det då Charlotte var höggravid.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
/IBL

Kusinen, Louis Ducruet, 25, vill inte heller något annat än att säga ”oui” till sin fästmö Marie Chevallier. Det var i februari i år som han friade på en strand i Vietnam. Paret bodde på romantiska Four Seasons hotel och uppdaterade lyriskt instagram med ”Hon sa ja” och hela världen gratulerade!

Louis Ducret har förlovat sig med marie Chevallier
Bruno Bebert / PRM / Bestimage / Crystal/IBL

Louis syster Pauline, 24, är en hett eftertraktad singeltjej. Hon har mode som sitt stora intresse och syns på många välgörenhetsgalor med mamman prinsessan Stéphanie – även hon singel.

Annons
Pauline Ducruet av Monaco
Dominique Jacovides / PRM / Bestimage/IBL

Drottning Elizabeths guddotter har precis fått en ring på fingret. Nyförlovade prinsessan Theodora är lyrisk: ”Vi längtar så efter att gifta oss”, sade hon om sin förlovningen med pojkvännen Matthews Kumar. Datumet för bröllopet är inte bestämt än, men det lär bli mycket romantiskt. Kanske på exkungafamiljens eget sommarresidens i den grekiska arkipelagen?

Theodora och Matthew Kumar

Även prinsessan Theodoras bror, Philippos, 32, vill gifta sig. Han har gjort som storebror, kronprins Pavlos, och kärat ned sig i en arvtagerska, Nina Flohr, 31, dotter till Thomas Flohr grundare av privatcharter-företaget VistaJet.

Annons

Precis som broderns hustru Marie Chantal är Philippos kärlek, riktigt tät och kan se till att hushållskassan aldrig sinar. Bra för den grekiske prinsen, som ju inte har något apanage. Grekland blev republik 1973 har denne unge man aldrig varit nära en tron. Philippos själv är ju också ett kap, denne mörke yngling som är släkt med nästan alla (på nära håll) kungahus i Europa.

Nina Flohr
CAMERA PRESS / IBL

Trots avsaknad av kungarike lever prinsen ett synnerligen härligt liv. Segling är en stor passion och även andra sporter som fotboll, simning och tennis. Även citylivet i London passar honom.

I Luxemburg har vi tre av fem syskon som när som helst bokar kyrkan. Tvåbarnspappan prins Louis, 32, skilde sig förra året från Tessy och är på jakt efter en ny hustru.

Annons
Prins Louis av Luxemburg

Lillasyster prinsessan Alexandra, 27, studerar psykologi och socialvetenskap utomlands. Då storhertigparets enda dotter talar sex språk flytande har hon inga problem med konversationen om hon hittar den rätte i det internationella jetset-vimlet. Brodern prins Sébastien, 26, står också på tur till ett magnifikt, påkostat, storhertigligt bröllop. I kungariket Belgien har vi blonda, svenskättade prinsessan Luisa Maria, 23, ärkehertiginna av Habsburg-Este som även bär de utdöda titlarna kejserlig prinsessa av Österrike, kunglig prinsessa av Ungern och Böhmen, samt prinsessa av Modena. Hon är dotter till kung Philippes syster Astrid och ärkehertig Lorenz av Österrike-Este. Luisa Maria studerar förnärvarande i Kanada. I en lite mer giftasvuxen ålder är storebror, prins Joachim, 26, som har läst på universitet i Italien. Adelsbröllopen står som spön i backen i alla de gamla hertigdömena på kontinenten. Både Maria Luisa och Joackim brukar synas som gäster på dessa och snart är det deras tur att säga oui till den stora kärleken.

Annons
Prins Joachim

I England hittar vi singlarna prinsessan Beatrice, 30, och Lady Amelia, 23, som studerar på Edinburghs universitet och vill bli designer. Hon extraknäcker som modell och står på 38 platsen till tronen. Amelia är dotter till George Windsor, Earl of St Andrews, och Sylvana Tomaselli samt herigen av Kents barnbarn.

Copyright (c) 2013 Shutterstock. No use without permission.

Norska Märtha Louise vill inte leva ensam efter skilsmässan från Ari Behn. Här kan vi snart vänta oss ett bröllop med kunglig touch, då prinsessan har många beundrare.

Annons

Fredagen 13 april kom handlingarna in till tingsrätten om att Patrick och Maline Sommerlath går skilda vägar. Patrick Sommerlath, 47, var bara 17 år när han först kom till Sverige och fick bo hos kungafamiljen. Han är fadder till prinsessan Leonore och stod under några år bakom den exklusiva och omskrivna medlemsklubben Nobile vid Café Opera.

Patrick Sommerlath

I dag arbetar han med företag verksamma i flygbranschen. Silvias brorson var tidigare tillsammans med skådespelerskan och konstnären Camilla Lundén. Exparet har sonen Leopold som kronprinsessan Victoria är gudmor åt. Kanske är han sugen att skrida till altaret en tredje gång?

Annons

Läs också:

Sarah och Beatrice fina stöd under Eugenies stora dag

Foto: IBL

Annons
Innehåller annonslänkar