Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är Madeleines senaste lyxköp – till henne och barnen!

09 sep, 2023, 08:00 

Prinsessan Madeleine visar återigen prov på sin goda smak!

Annons

Den är "the talk of the town" – ja, bilden som hovet publicerade under fredagen på hela kungafamiljen samlad! Familjebilden knäpptes i slutet av juni, när prinsessan Madeleines familj fortfarande var i Sverige.

Det är den senaste bilden vi sett på Madeleine – och visst skymtar man ett smakfullt lyxköp!

Birgitta avslöjar: Kungen vill sälja • Charlenes markering mot skilsmässoryktena • De är bjudna till kungens stora fest – 3 kungliga snackisar från vecka 36!Brand logo
Birgitta avslöjar: Kungen vill sälja • Charlenes markering mot skilsmässoryktena • De är bjudna till kungens stora fest – 3 kungliga snackisar från vecka 36!

Fina detaljen i hovets nya bild på prinsessan Madeleines familj

Hovet bekräftar för Svensk Dam att bilden fotograferades tidigare i somras, det är alltså inte så att Madeleine och Chris tagit sig till Sverige för en oannonserad resa hem.

Och visst är man glad att hjärnorna bakom kulisserna knäckte den briljanta idén att fotografera allihop tillsammans. Det var ju senast 2021 som vi såg dem alla i en och samma bild, och mycket har hänt sedan dess.

Annons

Det finns oändligt med detaljer i den hyllade bilden, men visst fångar en viss detalj all fokus. Nämligen att prinsessan Madeleines döttrar Leonore och Adrienne bär likadana klänningar, och Madeleine själv bär en i samma babyblå nyans. Men de har mer än så gemensamt!

Madeleines lyxköp till henne och familjen – se prislappen

Ja, enligt den insatta hov-bloggaren UFO No more kommer nämligen de tre prinsessornas klänningar från samma märke – ett riktigt lyxigt sådant!

De kommer från märket Self-Portrait, och lillsessornas variant går loss för drygt 3000 svenska kronor vardera. Madeleines är aningen dyrare, och blir din om du är beredd att punga upp 7000 kronor!

Annons

Ingen billig historia, men har man koll på vår kungafamilj vet man att de är riktiga proffs på att få valuta för pengarna. Så sent som i fjol släpptes nya bilder på kungafamiljen i och med att hovets hemsida uppdaterades, och vi fick en ny porträttbild på Madeleine.

Då kunde Svensk Damtidning rapportera om att Madeleines vackra rosa klänning – som kostar 56 000 kronor – faktiskt är något hon haft liggandes i garderoben. Ett par år tidigare bar hon nämligen den på prins Gabriels dop.

Foto: Kungliga hovstaterna/TT/Instagram

Annons