Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidning avslöjar: Här är prins Carl Philips och Sofias brudvals!

11 jun, 2015, 11:56 
Agneta Nisbeth
Annons
carl-philip-sofia-ste

Svensk Damtidning avslöjar! För första gången – nu kan du lyssna på Carl Philips och Sofias bröllopsvals.

På lördag kväll är det äntligen dags för prins Carl Philip och Sofia att dansa sin första dans som man och hustru, och Svensk Damtidning kan redan nu avslöja vilken bröllopsvals paret valt! Brudvalsen bär det passande namnet ”Sofias brudvals”. Den är skriven av Pelle Arhio och framförs av Per Bredhammar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Prinsparet var tidigt ute och frågade om det var ok att använda låten. En danslärare har förberett prinsparet för valsen som är ganska svår då den är väldigt långsam, berättar Per Bredhammar  i Bärgslagsbladet.

– Låten är ett spår från min förra skiva ”Bröllop”. Det är en lugn vals där handlingen utspelar sig när festligheterna ska börja, direkt efter att paret sagt ja till varandra.

per-bredhammar

Valsen inleds med orden “Älskling, det svåra är över, älskling du klarade testet!”, ord som prinsparet kanske tycker känns passande.

– Hovet ville först att jag skulle sjunga live men vi kom tyvärr fram till att det inte fanns plats för det för bara en låt. Jag känner mig hedrad och jättestolt!

Av AnnaClara von Hofsten

Foto: Stella Pictures

Hör låten här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=o1zmDUQCMbw

 

Annons