Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är prins Daniels nya budgetklocka – Peter Forsberg står bakom märket

12 jul, 2018, 09:00 
Prins Daniel.
Ena dagen en Rolex, andra dagen en "billig" variant från vännens märke. Prins Daniel uppdaterar sin stil genom nya klockor. Och vi har koll på den senaste i samlingen!
Annons

Titta noga på prins Daniels vänstra handled. För där sitter det – hans nya armbandsur.

Jämfört med hans vanliga Rolex är den här klockan klart överkomlig, ja faktiskt rena fyndet med sitt pris på 2 100 kronor.

Den kommer från det nya varumärket Carl Edmond och bland de kända namnen bakom hittar vi förre ishockeyproffset Peter ”Foppa” Forsberg, 44.

Daniels nya klocka är kvadratisk med lite vintagevibbar och modellen heter Granit White Deluxe.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Märket Carl Edmond beskriver sig som en mix av svensk minimalism och schweizisk skicklighet. Det lanserades i höstas av grundaren Ali Nouri tillsammans med vår svenska Hollywoodstjärna Joel Kinnaman, och nu har även ”Foppa” alltså valt att investera och gå in som delägare tillsammans med sin fru Nicole Nordin.

Annons
Peter ”Foppa” Forsberg är en av kändisarna bakom nya klockmärket Carl Edmond.
Daniel med Peter ”Foppa” Forsberg som är en av kändisarna bakom det nya klockmärket.

Vågar vi gissa att Daniel har fått klockan i present? Han och Foppa har ju varit goda vänner i många år och träffades bland annat i Ockelbo i januari när de spelade välgörenhets-hockey  tillsammans i Team Generation Pep.

Foto: Patrik C Österberg, IBL

Annons