Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är prins Daniels nya kändisjury

01 nov, 2016, 12:30 
Agneta Nisbeth
Prins Daniel förbereder sig för att dela ut priset till Årets Peppare. Här är kändisarna som hjälper honom med urvalet.
Annons

Gen-Pep är kronprinsessparets nya intiativ för en en friskare och mer hälsosam barn- och ungdomsgeneration. Prins Daniel lanserade organisationen under sommarens Almedalsvecka och han har sedan dess jobbat i rask takt för att få ut budskapet i alla tänkbara kanaler. Nyligen meddelade Gen-Pep att ett nytt pris instiftats – Årets Peppare – som ska delas ut under Idrottsgalan i januari.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På Gen-Peps instagramkonto presenterades i veckan första bilden på juryn som ska kora vinnaren. Som vi tidigare skrivit är det prins Daniel, friidrottsstjärnan Carolina Klüft, programledaren Alexander Hermansson, Britta Thedin Jacobsson, doktor i idrottsvetenskap, Lina Axelsson Kihblom, grundskolechef i Haninge kommun, äventyraren Aron Andersson och sportprofilen Stephan Wilson som ska gå igenom nomineringarna.

Av: Liv Sander.

Foto: Instagram.com/gen.pep

Annons