Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är prins Harrys nya flickvän

21 feb, 2013, 13:49 
Annons

Prins Harry är i Verbier med sin nya flickvän Cressida Bonas. Paret sågs vänslas i skidbacken och det verkar minsann som om världens mest eftertraktade ungkarl har hittat rätt!

Harry har en fem veckor lång ledighet från det militära. Nu tillbringar han sin tid i snöiga alper i Verbier i Schweiz. Men det är inte bara skidåkning och after ski på semestermenyn. Det är kärlek också!

Annons

Kärlek på menyn

Nu kan vi berätta att prins Harry har en ny flickvän. De träffades redan i somras, men han inte utveckla förhållandet innan Harry åkte i väg till Afghanistan i 20 veckor.

– De höll relationen vid liv genom telefonsamtal och mail, skriver Daily Mirror. Prins Harry höll tyst om sin nya romans.

Smög inte

I Schweiz fick turturduvorna massor av härliga vinterdagar tillsammans – och de smög inte med sin kärlek.

Pussades

En rad semesterfirare blev ögonvittnen till Harrys och Cressidas heta omfamningar i backen.

_Harry brydde sig inte om alla som tittade. han verkar helt betagen av sin flickvän. Hoppas att han hittat rätt denna gång, säger en som var på plats till Daily Mirror.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsen har inte gjort någon hemlighet av att han letar efter den stora kärleken efter Chelsy Davy. Men vem är hon då, flickan som prins Harry fallit för?

Annons

– Hon är väninna med Harrys kusin, prinsessan Eugenie, skriver Daily Mirror.

Fergie och kusinerna

Det var därför både prinsessan Eugenie, prinsessan Beatrice och Fergie var med Harry och Cressida i Verbier.

Cressida Bonas är 24 år och har en universitetsexamen från Leeds University, samma universitet som Chelsy Davy – prins Harrys exflickvän – också läste vid. Cressida studerade bland annat dans.

En lady

Hon är blåblodig. Mamman är 60-talets “it-girl”, Lady Mary Gaye Curzon. Pappa är Jeffrey Bonas. Cressida har funnits i prins Harrys bekantskapskrets i flera år.

Kändissyster

Hennes halvsyster är skådespelaren Isabella Calthorpe, som snart ska gifta sig med Richard Bransons son Sam, och en gång i tiden hade en romans med prins William.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Faksimil Daily Mirror, Stella Pictures

 

 

 

Annons