Här är prinsessorna som blev bjudna till "Monaco-bröllopet"

Beatrice-Borromeo

Svenska kungligheterna lyste med sin frånvaro när prinsessan Carolines son, Pierre Casiraghi, och italienska Beatrice Borromeo gifte sig.

Däremot såg vi en rad internationella gäster ur aristokratin och från anrika furstehus i Europa.

Kronprinsessan Victoria och prins Carl-Philip var med sina respektive bara några kilometer därifrån (på Franska rivieran). Trots det var de inte med vid festligheterna i samband med vigseln, som ägde rum på Isola Bella, en av familjen Borromeos privata öar.

Stephanie

Brudgummens moster, prinsessan Stèphanie, fanns på plats tillsammans med döttrarna Pauline och Camille samt sonen Louis.

Anaciata

Många fina gäster var bjudna till bröllopet.

caroline-ste

Mamma Caroline en självskriven gäst.

Prins Félix och prinsessan Claire av Luxemburg var med på bröllopspartyt.

felix-

Prins Félix är ju som bekant storhertig Henris näst äldste son. Han och Claire har bosatt sig i Frankrike på en vingård i Provançe.

Marie-Astrid-Liechtenstein

 

Från furstliga Liechtenstein kom söta prinsess-systrarna Maria-Anunciata och Marie-Astrid av Liechtenstein. De är kusiner till prins Félix och barn till prinsessan Margaretha och prins Nikolaos av Liechtenstein. Margaretha är född prinsessa av Luxemburg och är storhertig Henris syster.

MM

Kronprinsessan Mette-Marit tog med sig sin äldste son Marius till bröllopet. Han var förstås bjuden och hade säkerligen roligt med alla unga som var med på festen.

ao_borromeo3

Det norska kronprinsparet med Marius.

mette-marit-martha-louise-bea-borromeo--insta

Här ser vi Beatrice Borromeo med kronprinsessan Mette-Marit och prinsessan Märtha Louise när de städade en strand i Norge för en tid sedan.

Läs vår artikel om Mette-Marits möte med Beatrice här››

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, All Over Press, Instagram