Här är sanningen om hur Kate och Wills egentligen träffades

Kate och William

I sin bok "Kate: The Future Queen" berättar brittiska kungaexperten Katie Nicholl sanningen om hur prins William och Kate egentligen träffades. Det var redan på skolgården i lågstadiet!

Kärlekshistorien mellan prins William och Kate Middleton påminner i mångt och mycket om den mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. I Wills och Kates fall är det dock tvärtom, här handlar det om en man av börd som gifter sig med en kvinna av folket. Men precis som Victoria och Daniel lever Will och Kate efter devisen “kärleken övervinner allt!”.

Ni kan säkert redan den officiella bakgrunden till hur William och Kate träffades? Den lyder så här: Kate Middleton, som kommer från en relativt enkel familj, träffade William för första gången för åtta år sedan, i september 2001, då de båda studerade konsthistoria på St Andrews University i Fife, Skottland.

Nära varandra

De blev snabbt vänner och det dröjde inte länge förrän de var riktigt nära varandra. Bland annat ska Kate ha varit den som övertalade William att fortsätta sina universitetsstudier efter att han anförtrott henne sina svårigheter med att trivas.

Kate och William med barnen

Men nu visar det sig att hertigparets vägar korsades betydligt tidigare.

– De möttes faktiskt första gången redan i lågstadiet, berättar nu kungliga experten Katie Nicholl. Katie har skrivit boken Kate: The Future Queen och det är där hon berättar om hur paret sågs redan som små.

Det var när deras respektive skolor, Ludgrove Prep och  St. Andrews Prep, brukade mötas och tävla i olika sporter, som de sågs allra första gången.

Nyfiken på prinsen

Kate visste att det fanns en brittisk prins i ett av lagen som kom till hennes skola för att spela match. Hon och tjejgänget var nyfikna förstås och fick en skymt av William.

Hade ingen aning

Inte anade Kate Middleton att hon flera år senare skulle vandra altargången ned med just denne tronföljare och få tre fina barn tillsammans med William. Visst finns det en liten “sliding door”-känsla i denna berättelse? Lika barn leka bäst, heter det ju.

Läs mer:

Därför väljer kungligheterna att föda här!

Nytt avhopp i Meghans innersta krets

Tillbaka till Afrika! Charlene tog med barnen till sitt hemland

Foto: TT