Här avslöjar Silvia – så är realtionen med Estelle

21 dec, 2022, 16:12 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Silvia och Estelle har en så fin relation! Nu berättar drottningen.

Annons
5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!
5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!

Drottning Silvia är mamma till tre och mormor/farmor till åtta. Och en av hennes stora hjärtefrågor är just det: Barn.

Silvia har många gånger visat sin stora kärlek till sina barnbarn. Leonore, Nicolas, Adrienne, Alexander, Gabriel, Julian, Estelle och Oscar.

Men kungafamiljen håller oftast sig så privata som möjligt. Men nu öppnar Silvia upp sig i en ny intervju, och berättar om sin alldeles speciella relation med vår blivande drottning, Estelle.

Drottning Silvias verkliga relation med barnbarnen

– Jag gillar verkligen att umgås med mina barnbarn. De är helt olika, snabba som vesslor och säger roliga men logiska saker. Jag bara älskar att lyssna på dem!, säger Silvia till tyska tidningen Bild.

Annons

För 23 år sedan grundade drottningen Childhood, och genom åren har hon hört många historier som tagit hårt på henne.

– Jag gråter inte inför barnen som berättar sina upplevelser för mig. Jag vill inte skrämma dem. Men på insidan blir jag oerhört rörd av trasiga barnsjälar, menar hon.

Silvias avslöjar: Så är Estelle

Barn berör. Likaså hennes åtta barnbarn, som både hon och kungen har en väldigt god och nära relation med. Och nu börjar de bli stora. Estelle är äldst, hela tio år, och har nu fått sin allra första mobiltelefon.

– Hon har nu en egen mobiltelefon och ibland skickar hon små meddelanden till mig på olika språk, vilket alltid är väldigt trevligt. Hon skriver också ganska bra på engelska, berättar Silvia för Bild.

Tio år av barnbarns-glädje för vårt kära kungapar!

Estelle är tydligen även en expert på sociala medier – i alla fall jämfört med sina morföräldrar. Kanske inte så konstigt i och för sig! Hon tillhör ju den generationen som mer eller mindre fötts med tekniken inprogrammerad.

Annons

– Hon är väldigt skicklig på det och hjälper alltid sin mormor, förklarar Silvia.

Så kul! Med åldern lär det bli en hel del konversationer som tidigare inte kunnat äga rum, och Estelles relation med både kungen och drottningen lär utvecklas en hel del framöver.

Foto: TT

Annons