Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här avslöjas Sofias nya köp – lagt tiotusentals på lyxprylen

20 apr, 2024, 15:00 
Wow – Sofia har inte snålat!
Annons

Våren är på ingång – och prinsessan Sofia som inte synts till så mycket har jobbspurtat under april!

Sofia och Carl Philip har till exempel hunnit med ett besök till Bryssel, där prinsessan passade på att visa upp sitt nya lyxköp för första gången.

Uppgifter: Victoria till Eurovision • Abdikerar – men vägrar säga när • Sofias stilsäkra statementlook – 3 kungliga snackisar från vecka 16!Brand logo
Uppgifter: Victoria till Eurovision • Abdikerar – men vägrar säga när • Sofias stilsäkra statementlook – 3 kungliga snackisar från vecka 16!

Prinsessan Sofias snygga looks – under kungliga uppdragen

Under besöket till Bryssel passade Sofia på att visa upp några riktiga showstoppers till looks. Den första dagen blev det en vit romantisk blus, som hon matchade med vita byxor.

Annons

Monokromt i vårens trendfärg vitt – en solklar fullträff.

Dag två fortsatte Sofia på det monokroma temat, men denna gång blev det powerkostym i militärgrönt. Kanske har hon tagit inspiration från svägerskan Victoria, som ofta sportar en tvådelad kostym i färg?

Redan i veckan såg vi Sofia igen, när hon ihop med Carl Philip närvarade vid NPF-forum 2024 som hölls på Karolinska Institutet i Stockholm. Den alltid så träffsäkra Sofia gjorde succé igen, med en klarrosa blus med ballongärmar, som fullständigt stal showen.

Prinsessan Sofia i en rosa blus
Sofia i prinsess-rosa!JONAS EKSTRÖMER
Annons

Prinsessan Sofias dyra ring – se prislappen

Om vi skiftar fokus från blusar och kostymer till Sofias accessoarer hittar vi också lite guldkorn – bokstavligt talat.

Under resan till Bryssel passade Sofia nämligen på att bära ett nytt tillskott till smyckesgarderoben, en ring signerad märket BIGLI.

Det är företaget själva som stolt delar nyheten på Instagram, att prinsessan Sofia bar deras ring, som kommer från den nya kollektionen "Elements".

Prislappen? Ja, den går inte av för hackor. Den finns i fem olika varianter, och den Sofia har kostar 3 450 euro – drygt 40 000 svenska kronor. Ringen är gjord i 18 karat roséguld, men går att få i både vitt guld och gult guld.

Annons

Och att den är exklusiv är en underdrift. Ringen går inte att beställa hem till Sverige via nätet, utan måste inhandlas i butik. För att ens få prova ringen måste du fylla i en intresseanmälan på hemsidan.

Foto: Skärmdump

Foto: TT/Skärmdump

Annons