Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här blir klyftan mellan Madeleine och Sofia så tydlig – står på olika sidor

28 okt, 2023, 12:00 

De kungliga svägerskorna står på olika sidor.

Annons

Prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia är goda vänninor tillika svägerskor. Under åren har de kommit varandra nära, och varje gång Madeleine är på besök hemma i Sverige ser vi de två utbyta många skratt och varma blickar.

Men det finns en sak som skiljer de bägge åt – och varje år kring den här tiden blir det extra tydligt.

Carl Philip i olycka • Vi avslöjar! Victoria & familjen på lyxsemester • Jättefest för Daniel på slottet – 3 kungliga snackisar från veckan som gått!Brand logo
Carl Philip i olycka • Vi avslöjar! Victoria & familjen på lyxsemester • Jättefest för Daniel på slottet – 3 kungliga snackisar från veckan som gått!

Prinsessan Madeleines härliga familjetradition i USA

Ja, för de senaste åren har Madeleine levt utomlands med sin familj, vilket gjort att hon skaffat sig ett liv som skiljer sig rejält från det hemma i Sverige.

Annons

Till exempel så har de anammat helt nya traditioner, som Halloween! Den högtiden finns givetvis även här hemma i Sverige, men det går ju knappast att jämföra med den uppståndelse den skrämmande dagen skapar tvärs över Atlanten.

Prinsessan Madeleine med familj i Halloween-utklädnad
Madeleine och Chris ÄLSKAR Halloween.

Det är tydligt att Madeleine och familjen hängt på vågen, för de senaste åren har hon varje år (förutom 2019) laddat upp en bild på hela familjen i utklädnad – de älskar att fira Halloween!

Förra året fick vi dessutom se härliga bilder på familjen ute på en "pumpkin patch", en super-amerikansk hösttradition där man åker iväg för att välja sin perfekta pumpa.

Annons
Prinsessan Adrienne pekar på en pumpa
Adrienne valde ut sin perfekta pumpa.
Annons

Klyftan mellan Sofia och Madeleine – här blir det tydligt

Och här finns det en klyfta mellan Sofia och Madeleine – vi har aldrig sett något liknande på prinsparets Instagram. Förmodligen firas det även borta på Villa Solbacken, men inte i närheten lika mycket som borta i staterna.

Sofia brukar däremot publicera hälsningar från andra högtider, men just Halloween har det varit tyst kring. Kanske har hon inte blivit lika frälst som Madeleine och Chris?

Men vem vet, ännu finns ju chans för revansch. Under helgen väntas ju Madeleines bild trilla in – och kanske kommer Sofia och Carl Philip överraska?

Foto: TT

Annons