Här blir Meghans syster utslängd från Kensington Palace

När ska det ta slut? Meghan har varit kunglig i fem månader, men fortfarande fortsätter hennes familj att skapa skandaler.

När man inte trodde att hertiginnan Meghans familj skulle kunna hitta på fler skandaler kommer ännu en.

Sedan det blev officiellt att prins Harry och Meghan Markle var ett par har Meghans halvsyster, Samantha Markle, dragit ner sin syster i smutsen gång på gång. Hon har kallat Meghan för den ena hemskheten efter den andra och har till och med hotat med att ge ut en bok om systern. Detta trots att systrarna Samantha och Meghan inte har setts på mer än tio år!

När Samantha inte blev bjuden på bröllopet rann bägaren över för systern. Hon blev otroligt bitter och arg, och berättade om alla sina känslor och hur hon ser på Meghan i diverse tv-soffor. Men nu har denna bitterhet gjort att Samantha tagit till oanade åtgärder.

Det var för två veckor sedan som systern Samantha landade i London för en semester i huvudstaden. Samtidigt krävde hon, genom ett brev, att Kensington Palace skulle anordna ett möte mellan henne och hertiginnan Meghan. Om inte detta hände skulle hovet få ångra sitt beslut, uppgav Samantha.

Samantha Markle och maken försöker ta sig in på Kensington Palace där Meghan bor.

Samantha Markle och maken försöker ta sig in på Kensington Palace där Meghan bor.

När detta möte mellan systrarna inte ägde rum har Samantha nu gått ännu längre. Hon och maken tog sig till Kensington Palace, där hertiginnan Meghan och prins Harry bor, och ställde till med en stor scen.

Samantha Markle med en pappfigur som föreställer Meghan.

Samantha Markle med en pappfigur som föreställer Meghan.

Samantha krävde högljutt att de skulle få komma in i slottet och att Meghan skulle vara där och möta dem. När detta inte skedde gav paret snart upp. I stället tog de sig in i presentshopen och köpte pappansikten föreställandes hertiginnan Meghan, prins Harry och prins Philip. Självklart såg Samantha Markle till att allt detta fotograferades och förevigades. Innan hon och maken lämnade området gav hon en lapp till slottsvakten, ämnad för systern Meg.

Tuffa månader för Meghan

Det har bara gått fem månader sedan Meghan Markle blev hertiginna, men det har varit ett gäng turbulenta månader. Den del av hennes familj som hon sedan länge inte har någon kontakt med älskar att tala med amerikansk press. Något som i sin tur gjort det svårt för Meghan att fokusera på livet här och nu och på det jobb hon vill utföra tillsammans med sin nyblivna make.

Vi får hoppas att detta utspel är det sista från Samantha Markles sida. Och att Meghan har ett starkt stöd från andra omkring sig för att klara av alla dessa påhitt från familjen.

Läs mer: Bildextra! Här gör Meghan och Sofia samma etikettsbrott

Foto IBL