Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här börjar Estelle skolan – se videon och bilderna!

21 aug, 2018, 09:22 
Margareta
Fjärilar i magen fanns det säkert gott om denna dag då Estelle påbörjade sin allra första skoldag på Campus Manilla. Och vi vad där!
Annons

Prinsessan Estelle är en blivande drottning av Sverige. Hon kommer att uppleva många häftiga händelser under sitt liv. Men idag skedde en av hennes mest spännande dagar hittills. Det var dags för Estelle att börja förskoleklass på Campus Manilla!

Under sommaren har det stormat en hel del kring Campus Manilla, den skola kronprinsessan Victoria och prins Daniel valt åt deras dotter. Men just denna soliga men kalla dag var dessa stormar som bortblåsta. Det kungliga paret har gjort sitt val och alla på plats gladdes åt föräldrarna som nu skulle se sin dotter ta sitt första stora kliv i livet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med prinsessan Estelle.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med prinsessan Estelle.

20 journalister och fotografer hade samlats. Strax efter klockan nio samlades Estelle, kronprinsessan Victoria och prins Daniel med övriga föräldrar och barn. Alla var informerade om denna historiska dag som skulle bevakas av media.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med prinsessan Estelle.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med prinsessan Estelle.

Efter en liten träff ska barnen ta sig med Skansentåg över bron till skolgården där äldre barn ska möta upp dem. Därefter ska Estelle, precis som sina nya klasskompisar, bli eskorterad in i klassrummet av en gymnasieelev. En fin stund där de äldsta ska stöttade de yngsta, helt enkelt!

Se våra filmklipp när trion anländer och Estelle åker tåg här!

Foto IBL, Stella pictures

Annons