Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Har Charlene fått sin önskan uppfylld?

13 dec, 2012, 13:04 
Annons

Tomten kom till furstepalatset i Monaco och barnen var lyriska. Kanske har Charlene redan fått sin önskan uppfylld?

Annons

När tomten kom hem till fursteparet av Monaco blev det liv i luckan minsann. Små nissar skuttade runt Charlene av glädje och förväntan.

Rykten

Det var många som noterade hur furstinnan Charlene har fått en viss svullnad i ansiktet. Ryktet satte genast i gång.

Är hon med barn?

Aldrig hemma

Enligt Svensk Damtidnings källa som bor i Monte Carlo har fursteparet knappt varit i sitt lilla land vid Rivieran utan ständigt på resande fot. Det har vi ju kunnat se också på alla de bilder vi visat under året. Polen, USA, Sydafrika – ja Albert och Charlene är ena riktiga globetrotters.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Knäpptyst

– Det har varit knäpptyst i Monaco om Albert och Charlene. Efter bröllopet pratade alla om fursteparet och man var så förväntansfull under och efter bröllopet. Men ingen talar längre om Charlene, säger vår källa i Monaco.

Annons

Fokus på Charlene igen

Kanske börjar man intressera sig för kungligheterna uppe på fursteklippan igen – efter dessa bilder.

Önskan uppfylld?

Aldrig förr har vi sett Charlene se så trött ut. Vad det beror på får vi säkerligen snart veta…Visst vore det roligt om hon fick sin lilla julklapps-önskan uppfylld. En liten baby till våren!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons