Har Charlene och Albert åkt iväg på sin andra smekmånad?

Det ser ut som fursteparet Albert och Charlene befinner sig i Grekland – nya uppgifter gör gällande att de har rest iväg på en andra smekmånad.

Knappt har furst Albert och furstinnan Charlene kommit hem från smekmånad nummer ett – som de bland annat tillbringade på paradisön Vamizi i Mocambique – förrän väskorna packades igen. I alla fall om uppgifterna om att nu de rest iväg från Monaco stämmer. Det ryktet säger nämligen att smekmånad nummer två kommer avnjutas på en båt sicksackandes mellan Greklands öar.

Avslappnande

– Vi hade en underbar semester i Mocambique, det var oerhört vackert och avslappnande. Nu drar vi iväg några dagar för att åka båt mellan de grekiska öarna, skrev furstinnan i ett mail till den sydafrikanska journalisten Clyyde Meela på Benoni City Times.

På Antiparos

Enligt tidningen The Greek Reporter via zimbio.com befinner sig de nygifta tu på ön Antiparos där de setts strosa hand i hand med sand mellan tårna, och i det varma klimatet utan några nyfikna blickar efter sig kan vi väl hoppas att paret vågar vara mindre stela mot varandra än vad vi sett tidigare. Men smekmånaden blir betydligt kortare än fyra veckor, redan den 30 juli ska duon vara med vid röda korsets bal i Monaco, den första för Charlene som furstendömets första dam.

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Albert och Charlene stämmer tidning för flykt-rykten››

Furst Albert har fått nog››

Vad hände egentligen innan bröllopet i Monaco››

Nu ställs Alberts och Charlenes bröllopskläder ut››

Albert och Charlene bor redan på var sitt håll››