Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här charmar prinsessan Charlotte alla – och allt fångas på bild!

17 jul, 2023, 16:00 

Prinsessan Charlotte stal showen!

Annons

Anspänningen var hög under Wimbledon-finalen. Det storslagna mötet mellan Carlos Alcaraz och Novak Djokovic pågick i nästan fem timmar och för åskådarna blev det en match de sent skulle komma att glömma.

Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma KateBrand logo
Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma Kate

Efter finalen var det vinnaren Carlos Alcaraz som stal allt rampljus, men under matchens gång var det en prinsessa vid namn Charlotte som skapade skriverier med sin entusiasm.

För första gången i sitt liv befann hon sig i publiken. Precis som många andra hade hon svårt att hålla tillbaka sina känslor under den dramatiska uppgörelsen, något som även syntes på bilder från matchen.

Brittiska kungafamiljen på Wimbledon
Prinsessan Kate, prinsessan Charlotte, prins George och prins William jublar.

Här stjäl prinsessan Charlotte showen!

Med rosa solglasögon satt hon mellan sin mamma prinsessan Kate och sin äldre bror prins George. Noggrant följde hon matchen, medan bollarna flög från sida till sida i ett rasande tempo.

Annons

Att prinsessan njöt av att vara på Wimbledon var tydligt. Charlotte var enorm engagerad, tjoade och skrek, bjöd på glädjevrål och på en bild kunde man knutna händer bjöd på en rejäl segergest.

Prinsessan Charlotte
Prinsessan Charlotte stal showen.

Charlotte var högst medveten om vad som hände under matchen och känslorna pendlade hela tiden. Ena stunden kunde prinsessan vara i ett glatt tillstånd, för att i ett annat bjuda på skeptiska miner och besvikna blickar.

”Louis var väldigt upprörd”

Även Kate och George visade känslor under matchen. För Charlottes storebror var det dessutom andra året i rad som han närvarade på Wimbledon-finalen.

Däremot fick prins Louis stanna hemma. I stället fick han följa matchen på tv, medan storasyster Charlotte var fullt upptagen med att följa den episka finalen mitt i händelsernas centrum.

– Charlotte, du har ju fått stenkoll på poängen. Louis var väldigt upprörd att han inte var med idag, sa prinsessan Kate enligt Daily Mail.

Prinsessan Charlotte
Prinsessan Charlotte hade stenkoll på poängen.

Foto: TT

Annons