Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här chockar Victoria alla – nu kan världen inte få nog av hennes val: ”Fantastisk”

30 nov, 2023, 14:00 

Kronprinsessan Victoria har gjort det igen!

Annons

Det spelar ingen roll vilket väder, uppdrag eller plats – kronprinsessan Victoria ser till att komma med kunglig strålglans oavsett vad och när hon tappade upp öl på brittiska puben The Three Blackbirds var det som att hon inte gjort annat i sitt liv.

Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!Brand logo
Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!

Då hade hon en mer vardaglig klädsel, anpassad för den engelska landsbygden i idylliska byn Woodditton, och såg ut att trivas alldeles ypperligt i den brittiska barmiljön.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria njuter av en öl på den brittiska puben The Three Blackbirds.

Victorias stora succé

Men pubbesöket var bara ett smakprov på den kungliga strålglans Victoria landat med. På kvällen var kronprinsessparet på galakalas i London – ett kalas där Victoria såg till att höja glamourfaktorn enormt.

Annons

Grönskimrande paljettblåsa och silverstilettos med sylvass tå – ja, det var den outfit som Victoria plockat fram ur garderoben, förmodligen fullt medveten om att hon återigen skulle stjäla showen!

För det var vad hon gjorde, stal showen som om det inte fanns någon morgondag. Hon lyste upp alla rum, glittrade med sin härliga paljettblåsa och såg dessutom till att bli en modesnackis efteråt.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria såg till att höja glamourfaktorn när hon gjorde entré på galafesten i London!

Hyllas nu överallt

Nu har hon dykt upp på det kungliga modekontot Royal Fashion Police. I kommentarsfältet är det flera personer som inte kan få nog av modedrottningen Victoria och sköljer över henne med beröm.

Annons

”Det här är en helt underbar look på kronprinsessan Victoria”, skriver en person.

”Den här glittriga klänningen ser fantastisk ut på henne”, skriver en annan.

”Fantastisk klänning! Och hennes armar är otroliga!”, skriver en tredje.

Kronprinsessan Victoria
Den alltid så stilsäkra och modemedvetna Victoria har gjort det igen!

Foto: TT/Instagram

Annons