Här dansar kungafamiljen till Laleh – se filmen!

Artisten Laleh är älskad av många, inklusive den svenska kungafamiljen. Under lördagskvällen såg kungligheterna artisten framträda live – se filmen här!

Den fantastiska röst som flödar ur sångerskan Laleh spred sig vackert över Borgholms slottsruin under lördagskvällen. En slottsruin som bara ligger ett rejält stenkast från Solliden slott, och därmed ett favoritställe för de kungliga. Och artisten verkar falla fler ur den kungliga familjen i smaken. I några av gluggarna syntes nämligen flera ur familjen smådansa. Prins Carl Philip och prinsessan Sofia, drottning Silvia och kronprinsessan Victoria samt prinsessan Madeleine.

Men i år hade de även gäster med sig, där i de kungliga slottsfönstren. Prinsessan Sofias föräldrar fanns på plats, samt drottningens bror!

Se filmen där kungafamiljen dansar till Lalehs musik här!

Slå på ljud

Anledningen till att familjen samlats på detta vis är självklart kronprinsessan Victorias födelsedag som traditionsenligt firas den 14 juli. Och detta år är inget undantag! Vid klockan 14.00 kommer kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och kungaparet Carl Gustaf och Silvia ta sig ut på grusplanen utanför Sollidens slott. Därefter kommer de möta alla som samlats, innan de svidar om och åker vidare i vagnar dragna av hästar till Idrottsplatsen i Borgholm.

Det lär bli en fantastisk dag, precis som alltid!

Foto Pelle T Nilsson/SPA