Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Har du fått ditt inbjudningskort än?

14 apr, 2010, 12:47 
Agneta Nisbeth
Annons

 

Inbjudningskorten till årets bröllop har kommit,
Inbjudningskorten till årets bröllop har kommit,

Äntligen! Nu har inbjudningskorten till årets stora händelse kommit, bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Är kanske också du en av de lyckligt utvalda?

Aftontoilette för damerna, frack eller militär högtidsdräkt för herrarna. Och så befinna sig på plats i kyrkbänken senast en halvtimme innan vigsel börjar, klockan 15.30. De så hett eftertraktade inbjudningarna till kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings bröllop i Storkyrkan den 19 juni, har nått sina lyckliga adressater. De vackert kronkrönta och sigillprydda inbjudningskorten postades i slutet av förra veckan, och nådde fram till de lyckligt utvalda nu i början av veckan. Gissa om glädjen är stor bland släkt och vänner nu!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
inbjudanitext

I inbjudan till mottagningen står det:

H.M KONUNGENS

Förste marskalk får härmed på något uppdrag inbjuda…….(namnet) till mottagning och middag med dans på Stockholms Slott lördagen den 19 juni 2010 efter vigselakten i Storkyrkan.

Annons

Klädsel.

Damer: Aftontoilette

Herrar: Civil eller militär högtidsdräkt.

O.S.A. Senaste den 30 april

 

I inbjudan till vigsel står det:

H.M KONUNGENS

Riksmarskalk får härmed på nådigt uppdrag inbjuda…..(namnet) att bevista vigselakten i Storkyrkan mellan H.K.H Kronprinsessan Victoria och Herr Daniel Westling lördagen den 19 juni 2010 kl. 15.30.

Platserna ska vara intagna före kl. 15.00. Dörrarna öppnas kl. 14.00

Klädsel:

Damer: Aftontoilette

Herrar: Civil eller militär högtidsdräkt.

O.S.A. Senast den 30 april.

 

Vi gissar att OSA-högen med “nej tack, är förhindrad att närvara”-svar blir försvinnande liten. Eller vad tror ni?

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Charles Hammarsten

Annons