Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här dyker Chris upp på Madeleines stora fest – chockar alla!

17 okt, 2023, 06:07 

Här chockar Chris O'Neill alla – dyker upp vid prinsessan Madeleines sida!

Annons

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine är tillbaka i New York. Som så många gånger förr hade de samlats tillsammans för att närvara på den årliga Childhood Foundation-galan och uppmärksamma sin hjärtefråga.

Se filmen! Här börjar Madeleine, Silvia & kungen plötsligt att dansa – i BrasilienBrand logo
Se filmen! Här börjar Madeleine, Silvia & kungen plötsligt att dansa – i Brasilien

Mor och dotter strålade tillsammans som om det inte fanns någon morgondag. Madeleine med en ljuvlig midnattsblå klänning, Silvia med en mörkgrön variant som visade att de båda valt lite mörkare toner.

Den exklusiva galan hölls på Park Avenue på Manhattan. På Upper East Side rymdes flera välkända gäster, bland andra stjärnkocken Marcus Samuelsson, och under kvällen drog stiftelsen in närmare tio miljoner kronor.

Annons
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia på Childhood-galan 2023.

Madeleines viktiga kamp med Silvia

Ja, det var en glädjens dag för Madeleine och Silvia. De älskar ju verkligen sitt Childhood, något som blev tydligt när Madeleine pratade om Silvias engagemang för stiftelsen i SVT:s Året med kungafamiljen 2022.

– Mamma har ju lagt ner så mycket hjärta och kärlek och har jobbat så otroligt hårt för de här frågorna under så lång tid. Childhood betyder jätte-jättemycket. Jag vet att mamma någon gång har sagt ”Det är mitt fjärde barn”.

Annons

Chris O'Neill chockade alla

Det här året blev också extra speciellt. Ingen mindre än Chris O'Neill, som vanligtvis är väldigt kameraskygg och tackar nej till den här typen av evenemang, befann sig på plats.

För Madeleine betyder det så klart väldigt mycket att ha maken vid sin sida. Räkna även med att Silvia tyckte det var väldigt bra av svärsonen att dyka upp och visa sitt stöd för barns rättigheter och deras rätt till en trygg uppväxt.

Som Silvia sa i sitt tal under galan:

– Alla i det här rummet i kväll är här för bygga vägar framåt mot en ljusare framtid. Inga tvivel råder om att det här är ett problem som vi faktiskt kan göra något åt.

Madeleine och Chris O'Neill
Madeleine och Chris O'Neill strålade tillsammans.

Foto: TT

Annons