Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här dyker Ebba Blitz upp på Madeleines festkväll – efter frånvaron

17 okt, 2023, 12:00 
AvGabriella Hall
Ebba Blitz gör comeback på Madeleines och Silvias gala!
Annons

För snart tio år sedan flyttade Ebba med sin familj från Sverige till USA. Redan då hade hon hållit sig borta från rampljuset i några år. Hennes sista stora programledarjobb var för SVT:s "Draknästet" mellan 2009 och 2010.

Uppgifter: Madeleine & Chris i grannbråk • Dureks desperata vädjan – bröllopet i fara • De får Estelle festa med på Christians party – 3 kungliga snackisar från vecka 41!Brand logo
Uppgifter: Madeleine & Chris i grannbråk • Dureks desperata vädjan – bröllopet i fara • De får Estelle festa med på Christians party – 3 kungliga snackisar från vecka 41!

Därefter lämnade hon mer eller mindre rutan och började i stil med "Draknästet" jobba som moderator inom näringslivet. När hon 2014 tog sig över Atlanten bytte Blitz bana ännu en gång och gav sig in i krypteringsbranschen.

Förre programledarens okända liv

Tillsammans med sin man Fredrik Lövstedt driver hon IT-bolaget Alertsec. Efter fem år i Kalifornien flyttade de för fyra år sedan till Florida med sina två barn.

Annons

Där stortrivs de, berättade Blitz i en intervju med expressen för tre år sedan. Jämfört med hennes tid i tv-rutan lever hon verkligen ett liv i det dolda.

Ebba Blitz dyker upp på röda mattan

Men i måndags gjorde hon en storslagen comeback i rampljuset.

Ebba Blitz tillbaka i rampljuset!

I en svart klänning matchad med en röd-glansig kuvertväska poserar hon glatt tillsammans med sin man på Childhoodgalans röda matta i New York.

Självfallet var drottning Silvia och prinsessan Madeleine på plats och skänkte glans åt galan. Medan den tidigare tv-profilens entré kom som en överraskning.

Ebba Blitzs relation med prinsessan Madeleine

Men det är inte första gången hon minglar med prinsessan Madeleine. Året innan Ebba lämnade Sverige bakom sig var hon en av de speciellt inbjudna gästerna att fira Childhoods då nya globala intiativ "Thank You". Bakom kampanjen stod ingen mindre än prinsessan Madeleine.

Förutom att Blitz och Madeleine varit i samma sammanhang då och då och att de båda bor i Florida är inget mer om deras relation känt.

Foto: TT

Annons