Här dyker Madeleine upp i Tyskland - efter den omtalade miljardärsfesten

Madeleine var på arbete i Tyskland för Childhood

Madeleine kunde hittas i Frankfurt på jobb, bara dagar efter den lyxiga festen miljardärsfesten hos Thorsten Flincks svärson.

7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine
0:46

Efter reklamen: 7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine

(0:46)

Slå på ljud

Som Svensk Damtidning tidigare skrivit om ligger stiftelsen World Childhood Foundation prinsessan Madeleine varmt om hjärtat. Madeleine är vice hedersordförande för Childhood och är mycket mån om att ta del av arbetet runt stiftelsen på olika sätt.

Idag kunde vi ta del av bilder från Prinsessan Madeleines besök i Frankfurt, Tyskland. Prinsessan Madeleine var på plats i Frankfurt för att få information om det nionde Childhood-Haus som byggs i Tyskland.

Den symboliska gåvan

Prinsessan överlämnade en symbolisk gåva i samband med besöket i Tyskland. Den symboliska gåvan var ett regnbågsfärgat leksakshus i trä.

Prinsessan besökte även en öppenvårdsavdelning för barn och träffade läkare som berättade om verksamheten, detta står intill instagraminlägget.

Besöket i Frankfurt avslutades med en mottagning på Union International Club arrangerad av Childhood Tyskland, skriver kungahuset på sin hemsida.

Chris & Madeleine på hemlig miljardärsfest hos Thorsten Flincks svärson

Arbete med Childhood - Bara dagar efter semestern i St Tropez

Besöket i Tyskland är bara dagar efter den lyxiga miljardärsfesten i St Tropez hos Thorsten Flincks svärson. Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill var såklart på gästlistan, då prinsessan Madeleine är god vän till bröderna Tham. Madeleine fick sällskap av nära vänner på festen.

Foto: Instagram