Här dyker Meghan upp – på flygplatsen

Meghan är hårt bevakad av den brittiska pressen.Nu har journalisterna hittat henne – på en flygplats.


Meghan har hållit sig undangömd i Kanada under “Megxit”-härvan. Medan maken prins Harry rest till England för att försöka komma på god fot med drottning Elizabeth, prins Charles och resten av kungahuset, så har Meghan suttit på sin hyrda herrgård i North Saanich.

Men några utflykter har Meghan ändå gjort – trots att hon är en av världens mest påpassade kvinnor just nu.

Meghan på flygplatsen

Meghan och Harry på plats i Kanada. 

Daily Mail observerade när hertiginnan av Sussex satte sig i sin Range Rover och körde till Victoria International Airport, som ligger utanför Vancouver. Hon var där för att hämta Heather Dorak, Meghans privata pilatesinstruktör som också var bjuden till prinsbröllopet 2018.

Daily Mail skriver att Meghan bara en rock av märket Soia & Kyo, värd över 5000 kronor. Enligt tidningen har Meghan haft jackan i sin ägo ända sedan hon spelade in tv-serien Suits.

Dök upp på kvinnojour

Meghan har gjort ytterligare ett undantag från sin självpåtagna husarrest: ett besök på Downtown Eastside Women’s Center, en kvinnojour belägen mitt i centrala Vancouver.

“Kolla vem som drack te med oss i dag! Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, besökte oss i dag för att diskutera problem som kvinnor stöter på i samhället”, skrev kvinnojouren på Facebook efter besöket.

Meghan har också återförenats med Archie, som hon och Harry lämnade i Kanada när man reste till London. Archie har tagits om hand av en nanny samt Meghans vän Jessica Mulroney.

Prinsparet planerar att dela sin tid mellan Nordamerika och England, men det är ännu inte helt klart var deras bas kommer att vara.

Foto: TT