Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Här dyker prinsessan Kate upp i offentligheten för första gången på tre månader – alla tänker samma sak

18 mar, 2024, 09:31 
Prinsessan Kate
Prinsessan Kate har synts i det offentliga för första gången på tre månader – och alla reagerar på samma sak.
Annons

Hela världen har pratat om prinsessan Kate den senaste tiden. Sedan hon genomgick ett allvarligt medicinskt ingrepp i januari har hon inte synts till i offentligheten. Undantaget var en familjebild som hovet släppte på mors dag – men som visade tydliga tecken på manipulation.

Kate tog på sig skulden i ett märkligt uttalande.

"Som många amatörfotografer experimenterar jag ibland med redigering. Jag ville be om ursäkt för eventuell förvirring som familjebilden vi delade igår orsakade. Jag hoppas att alla som firade hade en väldigt glad mors dag. C", skrev prinsessan på Twitter.

Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opereradBrand logo
Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opererad

Prinsessan Kate visar sig i det offentliga

Prinsessan Kate

Men nu har Kate visat upp sig i det offentliga – för första gången sedan jul. Enligt The Sun tog 42-åringen med sig maken prins William till en gård i närheten av hemmet Adelaide Cottage i Windsor. Där blev de skymtade av flera vittnen – som alla tänkte samma sak.

Annons

– Efter alla rykten som gått blev jag chockad när jag såg dem där. Kate var ute och handlade med William och hon såg lycklig ut och verkade må bra.

– Barnen var inte med dem, men det var ett så gott tecken att hon mådde bra nog för att gå i affärer.

Det har cirkulerat gott om konspirationsteorier kring Kate och hennes mående. Vissa har antytt att prinsessan mår betydligt sämre än vad hovet vill ge sken av.

Prinsessan Kate försvaras av The Sun

Till slut röt The Sun, knappast kända för sin återhållsamhet, ifrån på sin löpsedel.

"De vansinniga attackerna på vår framtida drottning på grund av att hon använde Photoshop på en mors dag-bild är inte bara absurda. De framstår nu som en mobbningskampanj mot en närvarande mamma som just nu återhämtar sig från en operation, som bara vill ge allmänheten ett perfekt porträtt av sig själv och sina barn. Hon menade väl, gjorde ett misstag och erkände. Vatten under broarna", skriver The Sun.

Annons