Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här fångas Frederik på bild under storfesten – polis tillkallad direkt!

21 jul, 2023, 14:00 

Här fångas kronprins Frederik på bild – mitt i publikhavet på stora strandfestivalen.

Annons

Kronprins Frederik måste ofta visa upp en lugnare sida, följa det regelverk som hör kungligheter till och kan inte bete sig hur som helst när han rör sig i det kungliga, etikettdominerande rampljuset.

Så träffades Mary och Frederik!Brand logo
Så träffades Mary och Frederik!

Därför är det extra kul att se kronprinsen släppa loss, omfamna sin dansanta sida, se när han rör på höfterna till tonerna av den musik som tilltalar just honom och njuta av instrumentens melodier.

När det franska The Blaze vevade igång sin elektroniska dansmusik på en festival i danska Tisvildeleje, var det många i publiken som rörde sig rytmiskt till tonerna och försökte känna musikens strömmande puls.

Annons
Kronprins Frederik
Kronprins Frederik såg till att roa sig lite utan kronprinsessan Mary.

Polis tillkallad efter Frederiks beslut

En som hade tagit sig till strandfestivalen var kronprins Frederik. Han fångades på bild när han stod i publikhavet och lyssnade på The Blaze och tog del av den ljusshow som gruppen bjöd på.

Det spelade ingen roll att han, likt förra året, dök upp sent på kvällen och hade tagit på sig en svart keps för att smälta in i publiken – det gick ändå inte komma undan kamerans blixtar.

Utanför festivalområdet stod flera polisbilar samt delar av Danmarks Danmarks nationella säkerhets- och underrättelsetjänst stationerade. Förmodligen var de där på grund av Frederiks närvaro.

Annons

Frederik dök upp ensam

Danska Se och Hör lyckades fånga Frederiks besök på strandfestivalen. Däremot verkade det som att kungligheten gick på konserten ensam, skriver tidningen.

Varken kronprinsessan Mary eller Frederiks barn skymtades i publikhavet. Vad de hittade på när Frederik var ute och roade sig är oklart, men vi kan i alla fall konstatera att kronprinsen såg ut att ha en bra kväll.

Kronprinsessan Mary
Kronprinsessan Mary var inte med när kronprins Frederik roade sig på strandfestivalen.

Foto: TT

Annons